Manchester City, primul club din lume care va construi un stadion în Metavers

Manchester City, primul club din lume care va construi un stadion în Metavers

Manchester City, actualul lider din Premier League, va deveni primul club din lume care va construi un stadion în Metavers, pentru ca fanii săi să poată urmări meciurile, în direct sau înregistrate, din orice colţ al planetei, informează cotidianul The Independent.

Suporterii „cetăţenilor” vor putea asista în curând la partidele favoriţilor lor într-o lume virtuală, ca şi cum s-ar afla pe un stadion adevărat.

"Frumuseţea de a avea un Metavers este că poţi recrea un joc, poţi urmări meciuri live, faci parte din acţiune într-un mod diferit, din unghiuri diferite şi poţi umple stadionul cât vrei, pentru că este nelimitat, este complet virtual", a declarat Nuria Tarre, directorul de marketing al City Football Group, citată de iNews.

ADVERTISING

Această nouă lume virtuală este în plină dezvoltare, iar multe întrebări despre exploatarea sa rămân deocamdată fără răspuns. "Putem testa apetitul fanilor care achiziţionează diverse lucruri în acest univers. Cum vor cumpăra? Cu bani reali? Cu criptomonedă? Încă nu ştim cât de departe vom ajunge. Primul pas este să construim un mediu în sine. Suntem în proces de construire a unui stadion Etihad virtual, care va fi asemănător cu cel de astăzi, dar probabil mai futurist", a adăugat Nuria Tarre.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇