Managerul Igăi Swiatek dezvăluie câți bani cere sportiva pentru un contract de sponsorizare

Managerul Igăi Swiatek dezvăluie câți bani cere sportiva pentru un contract de sponsorizare

Iga Swiatek este pe val după ce a câștigat titlul de la Roland Garros și numeroase contracte vor contracte de imagine cu ea.

Managerul Igăi Swiatek, Paulina Wojtowicz, a dezvăluit însă că nicio companie nu o poate sponsoriza pe jucătoare dacă oferă mai puțin de 1.5 milioane de zloți, echivalentul a 320 de mii de euro.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Am auzit că presa scrie că o campanie cu Iga costă 1.5 milioane de zloți. Vă pot spune că acesta este doar prețul cu discount", a spus Paulina Wojtowicz pentru Wyborcza.

Iar prima ofertă din partea sponsorilor nu a întârziat să apară. Potrivit sport.se.pl, oferta este în valoare de 1.3 milioane de euro și se întinde pe o perioadă de trei ani.

„Swiatek primește deja oferte la care doar Robert Lewandowski poate visa și din moment în moment este așteptată să semneze un nou contract”, a scris publicația poloneză.

Pentru titlul de la Roland Garros, Iga Swiatek a primit un cec în valoare de 1.894.332 de dolari.

În 2020, Iga Swiatek a obținut din tenis 2.261.213 de dolari, potrivit datelor furnizate de WTA.

În întreaga carieră, jucătoarea poloneză a obținut premii în valoare de 2.936.402 de dolari.

Citește și alte știri de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!