Malcom Edjouma și-a stabilit viitorul: A anunțat echipa unde va juca sezonul viitor

Malcom Edjouma și-a stabilit viitorul: A anunțat echipa unde va juca sezonul viitor

Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocașul FCSB, și-a stabilit viitorul și a anunțat echipa unde vrea să joace sezonul viitor.

În contextul în care s-a tot discutat despre interesul Rapidului pentru el, Malcom Edjouma a rupt tăcerea și și-a anunțat concret planurile de viitor.

Edjouma este interesat de un transfer în străinătate în primul rând, dar a anunțat că "iau în calcul orice variantă", în contextul ofertei de la Rapid. Însă, mijlocașul francez a spus că, dacă nu va exista nicio propunere concretă și convenabilă din străinătate, atunci va rămâne la FCSB în sezonul viitor.

ADVERTISING

”Am citit şi eu despre interesul Rapidului, dar nimeni nu a discutat cu mine până acum. Sper că lumea este mulţumită cu ceea ce am realizat în sezonul trecut.

Dacă conducerea va hotărî că pot fi de vânzare atunci echipa care mă doreşte va fi nevoită să îmi îndeplinească cererile. Un eventual transfer nu se poate face fără acordul meu.

Ar fi nepotrivit ca eu să vorbesc acum, despre Rapid. Iau în calcul orice variantă dar, sincer, aş prefera o nouă provocare, un nou proiect, în străinătate. Totuşi, în oricare situaţie, dacă nu va fi ceva care să îmi convină, voi rămâne, şi sezonul viitor, jucătorul FCSB-ului”, a spus Malcom Edjouma, conform Playsport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!