FCSB acceptă oferta de la Rapid pentru transferul lui Malcom Edjouma: Prețul solicitat de conducere

FCSB acceptă oferta de la Rapid pentru transferul lui Malcom Edjouma: Prețul solicitat de conducere

FCSB a anunțat că acceptă o ofertă de două milioane de euro de la Rapid pentru transerul lui Malcom Edjouma (26 de ani).

Interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma e unul cât se poate de real și clubul din Giulești chiar a înaintat o ofertă pentru transferul mijlocașului francez, de un milion de euro.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat că e dispus să accepte o ofertă de două milioane de euro de la Rapid pentru Edjoum. Dar Becali e convins că nu se pune problema ca echipa condusă de Dan Șucu și Victor Angelescu să facă o asemenea ofertă.

ADVERTISING

"Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă am renunţa noi la el.

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau.

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate, că știu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa", a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Malcom Edjouma a jucat 40 de meciuri (2.716 minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care marcat de 11 ori şi a livrat trei pase decisive.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!