Luptă intensă la Raliul Sibiului: Concurență mare pentru Simone Tempestini

Luptă intensă la Raliul Sibiului: Concurență mare pentru Simone Tempestini

Câștigător al ultimelor 3 ediții ale Raliului Sibiului, Simone Tempestini, va avea parte de concurență acerbă în acest an, la etapa care debutează vineri după amiază, favoriții locali Sebastian Barbu și Raul Badiu fiind gata să producă surpriza.

Un total de 65 de echipaje sunt înscrise în acest an la Raliul Sibiului, care se va desfășura pe macadam și va avea 9 probe speciale pe o distanță de 125 de kilometri. La runda care va avea inclusiv o probă de noapte vor fi inclusiv 11 modele cu configurație Rally2, de ultimă generație.

ADVERTISING

După victoriile din Argeș și Maramureș, Tempestini a revenit în fruntea clasamentului general, poziție pe care o împarte provizoriu cu colegul său de la Napoca Rally Academy, Norbert Maior. Mare favorit al ediției din acest an de la Sibiu, clujeanul poate reuși să facă un pas mare spre titlu cu o victorie în weekend.

În lupta pentru prima poziție, Tempestini se va duela cu favoriții locali Sebastian Barbu și Raul Badiu, acesta din urmă concurând în premieră cu un model Skoda Fabia Rally2. De asemenea, campionul Bulgariei, Miroslav Angelov, va fi la start cu un model asemănător.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mii de spectatori au asistat joi seară la startul festiv din Piața Mare. Vineri, în a doua parte a zilei, de la 14:40, va debuta prima probă specială, iar seara, de la 21:30, va avea loc faimoasa probă de noapte pe Șanta. Etapa se va încheia sâmbătă seara.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇