LPF prezintă echipa ideală a ultimei runde din sezonul regulat al Ligii 1

LPF prezintă echipa ideală a ultimei runde din sezonul regulat al Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat echipa ideală a etapei cu numărul 30 (ultima a sezonului regulat) din Liga 1.

Iată cum arată echipa ideală a ultimei etape:

PORTAR

Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 38 de ani) - A avut patru intervenţii decisive prin care a ţinut plasa porţii medieşenilor neatinsă şi a contribuit la un succes foarte important, care a urcat-o pe Gaz Metan până pe locul 11.

FUNDAŞI

Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) - Un nou meci perfect făcut de puternicul fundaş al clujenilor, care a fost ca un zid în faţa atacurilor craiovene.

ADVERTISING

Florin Gardoş (Academica / 32 de ani) - Experimentatul fundaş al ilfovenilor a fost la înâlţime în defensivă, iar urcările sale în atac au pus multe probleme adversarilor.

Ionuţ Larie (Gaz Metan / 34 de ani) - Pe lângă prestaţia din centrul apărării, a marcat şi un gol, primul din contul său în acest sezon.

MIJLOCAŞI

Stefan Askovski (FC Botoşani / 29 de ani) - A înscris un gol foarte frumos, care le-a asigurat moldovenilor a doua prezenţă consecutivă în faza superioară a competiţiei.

Thibault Moulin (Academica / 31 de ani) - Pe lângă golul marcat direct din corner, a avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, participând la majoritatea acţiunilor iniţiate de Academica.

ADVERTISING

Ionuţ Năstăsie (FC Argeş / 29 de ani) - Introducerea sa pe teren la pauză s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de antrenorii piteştenilor. A scos penalty, a marcat şi a pasat decisiv pentru ultimul gol reuşit de argeşeni.

Doru Popadiuc (Poli Iaşi / 26 de ani) - A înscris golul care le-a adus ieşenilor al treilea succes cu Nicolo Napoli pe bancă în cinci jocuri. A fost a 10-a reuşită a acestuia în Liga 1.

ATACANŢI

Raul Rusescu (Academica / 32 de ani) - A arătat şi în acest meci că este redutabil împotrivas roş-albilor, împotriva cărora a marcat pentru a șaptea oară în carieră pe prima scenă.

ADVERTISING

Cephas Malele (FC Argeş / 27 de ani) - Formidabil! A înscris de două ori şi a ajuns la 14 goluri marcate în sezonul de debut pe prima scenă.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A bifat al 16-lea meci în ediţia curentă cu gol marcat, ajungând la 19 reuşite. Este principala armă a roş-albaştrilor în lupta pentru titlu.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (Academica / 44 de ani - FOTO) - A gestionat perfect ultimul meci din sezonul regulat. Ilfovenii s-au impus pe arena din "Ştefan cel Mare" cu 3-1, după un joc foarte bine pregătit tactic.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇