LPF a prezentat echipa ideală a etapei a doua din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1

LPF a prezentat echipa ideală a etapei a doua din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1

FC Voluntari are trei jucători în echipa ideală a etapei a doua din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1.

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece, iar pentru această etapă avem următorii jucători:

PORTAR

Mihai Eșanu (Dinamo / 23 de ani) - Titularizat de Duşan Uhrin, a închis excelent poarta în faţa uneia dintre cele mai bune ofensive din play-out.

FUNDAŞI

Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 27 de ani) - A consumat multă energie pe durata partidei. A înscris pentru a doua oară în acest sezon.

ADVERTISING

Igor Armaș (FC Voluntari /  34 de ani) - A fost la înălţime! A câştigat majoritatea duelurilor cu jucătorii adverşi.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) - Experimentatul căpitan al dobrogenilor a dirijat excelent defensiva, care a făcut faţă cu brio liderului. A rămas singurul integralist din campionatul curent.

Mario Camora (CFR Cluj / 35 de ani) - A fost jucătorul cu cel mai bun index Instat (286). A câştigat nouă dueluri şi a reuşit patru deposedări.

MIJLOCAŞI

Romario Moise (Rapid / 26 de ani) - A înscris pentru întâia oară în ediţia curentă, golul său fiind unul de trei puncte.

ADVERTISING

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) - A fost cel mai bun jucător din duelul de tradiţie FC Argeş - FCSB. A contribuit la toate cele trei goluri reuşite de roş-albaştri.

Florin Tănase (FCSB / 27 de ani) - A devenit singurul fotbalist care a marcat în fiecare dintre cele șapte ediţii de play-off. Cu cele două goluri, decarul bucureştenilor a ajuns la 90 de reuşite în principala competiţie internă.

ATACANŢI

Constantin Budescu (FC Voluntari / 33 de ani) - A desenat magistral jocul ilfovenilor, care au reuşit prima victorie din istoria grupării în play-off.

ADVERTISING

Andrea Compagno (FC U Craiova 1948 / 25 de ani) - Continuă evoluţiie bune din 2022. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) - Căpitanul argeşenilor a fost iar decisiv. A ajuns la opt goluri marcate în ediţia curentă, în care mai are în cont o pasă de gol şi trei penalty-uri scoase.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 47 de ani) - FCSB s-a impus în cel mai spectaculos meci din această ediţie de play-off, iar un rol important îl are şi antrenorul, care le-a imprimat jucătorilor dorinţa de a crede în victorie până la final.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇