LPF a prezentat echipa etapei

LPF a prezentat echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a prezentat echipa ideală a etapei a 5-a din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1:

PORTAR

Eduard Pap (FC Botoşani / 26 de ani) - A avut mai multe intervenţii bune, prin care a contribuit la succesul reuşit de FC Botoşani, unul prin care moldovenii rămân în lupta pentru locul al patrulea.

FUNDAŞI

Raul Albentosa (Dinamo / 32 de ani) - A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea rezultatului final. Dinamoviştii au câştigat trei puncte mari în lupta pentru atingerea obiectivului.

ADVERTISING

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - A înscris primul gol din acest sezon, graţie căruia CFR şi-a păstrat prima poziţie în clasament.

Nikolaos Baxevanos (Poli Iaşi / 21 de ani) - Tânărul fundaş al ieşenilor a fost ca un zid în defensivă, iar în atac a pasat decisiv pentru golul al doilea reuşit de moldoveni.

MIJLOCAŞI

Claudiu Belu-Iordache (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A înscris golul victoriei cu FC Voluntari. A fost prima reuşită în tricoul sibienilor.

Paul Iacob (Chindia / 24 de ani) - Revenit în linia de mijloc, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din play-out-ul curent.

ADVERTISING

Pablo Passaglia (Poli Iaşi / 31 de ani) - A depus un efort fantastic la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. În plus, şi-a trecut numele şi pe tabela de marcaj.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) - Prinde pentru a treia rundă la rând echipa etapei, asta după ce a marcat un nou gol, al cincelea din afara careului mare în acest sezon.

ATACANŢI

Adrian Popa (Academica / 32 de ani) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A contribuit decisiv la prima victorie reuşită de ilfoveni în play-off.

ADVERTISING

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A înscris pentru a 22-a oară în ediţia curentă şi a ajuns la 75 de goluri marcate în 229 de meciuri disputate în CASA Liga 1.

Realdo Fili (FC Botoşani / 24 de ani) - Face un play-off perfect! A înscris pentru a patra oară în această fază superioară a competiţiei.

ANTRENORUL ETAPEI

Emil Săndoi (Chindia / 56 de ani) - Dâmboviţenii sunt în mare formă! Au câştigat şi la Arad şi s-au distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului. De remarcat faptul că nu au încasat gol, fiind singura echipă din istoria play-out-ului care reuşeşte o asemenea performanţă în primele cinci runde.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇