LPF a prezentat echipa etapei

LPF a prezentat echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a prezentat echipa ideală a etapei a 5-a din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1:

PORTAR

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Eduard Pap (FC Botoşani / 26 de ani) - A avut mai multe intervenţii bune, prin care a contribuit la succesul reuşit de FC Botoşani, unul prin care moldovenii rămân în lupta pentru locul al patrulea.

FUNDAŞI

Raul Albentosa (Dinamo / 32 de ani) - A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea rezultatului final. Dinamoviştii au câştigat trei puncte mari în lupta pentru atingerea obiectivului.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - A înscris primul gol din acest sezon, graţie căruia CFR şi-a păstrat prima poziţie în clasament.

Nikolaos Baxevanos (Poli Iaşi / 21 de ani) - Tânărul fundaş al ieşenilor a fost ca un zid în defensivă, iar în atac a pasat decisiv pentru golul al doilea reuşit de moldoveni.

MIJLOCAŞI

Claudiu Belu-Iordache (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A înscris golul victoriei cu FC Voluntari. A fost prima reuşită în tricoul sibienilor.

Paul Iacob (Chindia / 24 de ani) - Revenit în linia de mijloc, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din play-out-ul curent.

Pablo Passaglia (Poli Iaşi / 31 de ani) - A depus un efort fantastic la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. În plus, şi-a trecut numele şi pe tabela de marcaj.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) - Prinde pentru a treia rundă la rând echipa etapei, asta după ce a marcat un nou gol, al cincelea din afara careului mare în acest sezon.

ATACANŢI

Adrian Popa (Academica / 32 de ani) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A contribuit decisiv la prima victorie reuşită de ilfoveni în play-off.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A înscris pentru a 22-a oară în ediţia curentă şi a ajuns la 75 de goluri marcate în 229 de meciuri disputate în CASA Liga 1.

Realdo Fili (FC Botoşani / 24 de ani) - Face un play-off perfect! A înscris pentru a patra oară în această fază superioară a competiţiei.

ANTRENORUL ETAPEI

Emil Săndoi (Chindia / 56 de ani) - Dâmboviţenii sunt în mare formă! Au câştigat şi la Arad şi s-au distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului. De remarcat faptul că nu au încasat gol, fiind singura echipă din istoria play-out-ului care reuşeşte o asemenea performanţă în primele cinci runde.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!