LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 5-a din Superligă

LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 5-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a prezentat, astăzi, echipa ideală a etapei a 5-a din Superligă:

PORTAR

Eduard Pap (FC Botoşani / 28 de ani) - A făcut un meci mare în poarta botoşănenilor, contribuind din plin la victoria fantastică reuşită de moldoveni pe terenul deţinătoarei titlului.

FUNDAŞI

Georgi Pashov (Petrolul / 32 de ani) - A depus un efort consistent pe toată durata partidei. A făcut excelent ambele faze de joc.

Joonas Tamm (FCSB / 30 de ani) - Foarte periculos la fazele fixe. A marcat golul victoriei, al doilea din contul său în ediţia curentă.

ADVERTISING

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova / 22 de ani) - O prestaţie fără greşeală, fapt consemnat şi de InStat, el fiind jucătorul cu cel mai mare index din această etapă, 272.

Alexandru Pantea (FCSB / 18 ani) - O surpriză plăcută, aşa poate fi caracterizată pe scurt evoluţia din partida cu Chindia a tânărului fundaş de bandă, meci în care a dat şi o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Juan Cascini (UTA / 25 de ani) - A înscris golul victoriei. A fost a 10-a reuşită din carieră în Superliga României.

ADVERTISING

Sota Mino (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A acoperit excelent centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi, fiind cel mai bun din etapa a 5-a la acest capitol (17 mingi recuperate).

Andrei Tîrcoveanu (FC Botoşani / 25 de ani) - Titularizat pentru a doua oară în acest sezon, a oferit pasa decisivă la singura reuşită a partidei din Gruia.

ATACANŢI

Andrei Cordea (FCSB / 23 de ani) - A avut o săptămână fantastică! A înscris în cupele europene şi a reuşit o dublă în campionat.

Andrea Compagno (FC U 1948 / 26 de ani) – Un veritabil vârf de careu! Cu dubla reuşită în poarta piteştenilor, atacantul italian a urcat în fruntea clasamentului marcatorilor (5 goluri).

ADVERTISING

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 25 de ani) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri stagiunea curentă, execuţia sa fiind una specifică jucătorilor mari.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Teja (FC Botoşani / 43 de ani) - Cu el pe bancă, FC Botoşani a câştigat pentru întâia oară pe terenul CFR-ului, succes în urma căruia gruparea moldavă a devenit noul lider al campionatului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇