LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 5-a din Superligă

LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 5-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a prezentat, astăzi, echipa ideală a etapei a 5-a din Superligă:

PORTAR

Eduard Pap (FC Botoşani / 28 de ani) - A făcut un meci mare în poarta botoşănenilor, contribuind din plin la victoria fantastică reuşită de moldoveni pe terenul deţinătoarei titlului.

FUNDAŞI

Georgi Pashov (Petrolul / 32 de ani) - A depus un efort consistent pe toată durata partidei. A făcut excelent ambele faze de joc.

Joonas Tamm (FCSB / 30 de ani) - Foarte periculos la fazele fixe. A marcat golul victoriei, al doilea din contul său în ediţia curentă.

ADVERTISING

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova / 22 de ani) - O prestaţie fără greşeală, fapt consemnat şi de InStat, el fiind jucătorul cu cel mai mare index din această etapă, 272.

Alexandru Pantea (FCSB / 18 ani) - O surpriză plăcută, aşa poate fi caracterizată pe scurt evoluţia din partida cu Chindia a tânărului fundaş de bandă, meci în care a dat şi o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Juan Cascini (UTA / 25 de ani) - A înscris golul victoriei. A fost a 10-a reuşită din carieră în Superliga României.

ADVERTISING

Sota Mino (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A acoperit excelent centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi, fiind cel mai bun din etapa a 5-a la acest capitol (17 mingi recuperate).

Andrei Tîrcoveanu (FC Botoşani / 25 de ani) - Titularizat pentru a doua oară în acest sezon, a oferit pasa decisivă la singura reuşită a partidei din Gruia.

ATACANŢI

Andrei Cordea (FCSB / 23 de ani) - A avut o săptămână fantastică! A înscris în cupele europene şi a reuşit o dublă în campionat.

Andrea Compagno (FC U 1948 / 26 de ani) – Un veritabil vârf de careu! Cu dubla reuşită în poarta piteştenilor, atacantul italian a urcat în fruntea clasamentului marcatorilor (5 goluri).

ADVERTISING

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 25 de ani) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri stagiunea curentă, execuţia sa fiind una specifică jucătorilor mari.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Teja (FC Botoşani / 43 de ani) - Cu el pe bancă, FC Botoşani a câştigat pentru întâia oară pe terenul CFR-ului, succes în urma căruia gruparea moldavă a devenit noul lider al campionatului.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇