LPF a anunțat echipa etapei: 3 jucători de la Astra, doi de la FCSB

LPF a anunțat echipa etapei: 3 jucători de la Astra, doi de la FCSB

Astra Giurgiu are trei jucători în echipa etapei a 8-a din Liga 1, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal.

FCSB și Academica Clinceni dau câte doi jucători, în timp ce CFR Cluj, UTA, Sepsi și FC Argeș au câte un jucător.

Dar iată cum arată echipa etapei a 8-a din Liga 1, potrivit LPF:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Academica / 24 de ani) - A avut patru intervenţii decisive, graţie cărora ilfovenii au bifat al cincilea meci în acest campionat fără gol încasat.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 23 de ani) - Titularizat pentru a treia oară în acest sezon, a făcut un joc bun defensiv, dar şi ofensiv, urcările sale în atac punând multă presiune pe apărarea adversă.

ADVERTISING

Valerică Găman (Astra / 31 de ani) - A deschis drumul Astrei spre victorie cu un gol marcat cu capul, din pasa lui Budescu, reuşita amintindu-ne de finalizările giurgivenilor din sezonul 2015-2016, atunci când au câştigat titlul.

Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) - Şi-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru a doua oară în ediţia curentă. A ajuns la 131 de meciuri jucate în principala competiţie internă.

Risto Radunovic (Astra / 28 ani) - A contribuit la primul succes al giurgiuvenilor din acest sezon cu un gol, al patrulea reuşit în Liga 1, dar şi cu o pasă decisivă.

ADVERTISING

MIJLOCAŞI

Denis Rusu (UTA Arad / 19 ani) - Tânărul jucător arădean a marcat golul care a adus prima victorie din contul gazdelor pe noua arenă. Este un fotbalist cu un mare potenţial de creştere.

Juan Cascini (Academica / 23 de ani) - A înscris pentru întâia oară în CASA Liga 1, reuşita sa aducându-le ilfovenilor cea mai importantă victorie pe teren advers în Liga 1. De remarcat şi efortul depus pe toată durata partidei.

Istvan Fulop (Sepsi OSK / 30 de ani) - A fost omul meciului! A marcat un gol şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni. Este un simbol al grupării din Sf Gheorghe, grupare pentru care a evoluat în toate cele patru sezoane petrecute de Sepsi OSK în Liga 1.

ADVERTISING

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - Prinde pentru a șasea oară echipa etapei. Conduce în clasamentul golgheterilor cu șapte goluri marcate, dar şi în ierarhia pasatorilor decisive cu patru reușite.

Cephas Malele (FC Argeş / 26 de ani) - A înscris ambele goluri ale argeşenilor din meciul de la Ovidiu, de unde piteştenii s-au întors cu primul punct din deplasare. Este un atacant puternic, greu de deposedat.

Constantin Budescu (Astra / 31 de ani) - A înscris pentru a opta oară în carieră în poarta ieşenilor. În plus, a bifat o nouă pasă decisivă, a 57-a în 192 de meciuri disputate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (Academica / 43 de ani) - A pregătit perfect meciul jucat pe terenul liderului, reuşind o victorie mare. De remarcat faptul că ilfovenii au cinci meciuri fără gol încasat, ceea ce reprezintă o performanţă de-a dreptul remarcabilă!

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇