Loți Boloni ar putea fi îndepărtat de la Gent după doar o lună de la instalare - presă

Loți Boloni ar putea fi îndepărtat de la Gent după doar o lună de la instalare - presă

Antrenorul român Ladislau Boloni este în mare pericol să fie demis de la gruparea belgiană KAA Gent, la doar o lună de la instalare însă.

Boloni nu are parte de rezultate prea bune la Gent, are până acum doar o singură victorie și două înfrângeri, ultima vineri la Eupen, scor 1-2.

Vicecampioana sezonului trecut e pe locul 16 din 18 echipe din Belgia, cu patru eșecuri în total în acest debut de sezon.

Înfrângere dureroasă pentru Ladislau Boloni

Românul a fost deja criticat de propriul său jucător, Iaremciuk, pentru tactica sa prea defensivă. El are contract până în 2022 aici, dar un reputat jurnalist belgian Tom Boudeweel anunță că postul lui Loți e în mare pericol acum: ”Președintele De Witte o vedea pe Gent principala concurentă pentru Brugges, iar acum are trei puncte din 15. Și, mai presus decât orice, nu joacă un fotbal frumos, asta e clar. Antrenorul încearcă totul, dar..dacă maioneza nu e bună. Mă tem că nu va ieși maioneza în acest sezon cu Boloni”, a punctat cunoscutul ziarist flamand, în direct la televiziunea Sporza.

ADVERTISING

În locul său ar putea veni la echipă Hein Vanhaezebrouck, 56 de ani, liber de contract, care a mai fost la Gent în perioada 2014 - 2017.

Citește și alte subiecte interesante pe SpotMedia.ro:

Peste 1.100 de cazuri noi de COVID-19. 36 de oameni au murit în ultimele 24 de ore - 4 nu aveau comorbidități (Infografice)

Primul discurs despre starea Uniunii susținut de Ursula von der Leyen: Lista subiectelor fierbinți despre care este obligată să vorbească

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!