Liverpool țintește un transfer de top din Primera Division și dă o lovitură celor de la Real Madrid

Liverpool țintește un transfer de top din Primera Division și dă o lovitură celor de la Real Madrid

Liverpool vrea să dea lovitura și în același timp să le ia fața celor de la Real Madrid, printr-un transfer cu totul surprinzător din Primera Division.

Antrenorul german al cormoranilor, Jurgen Klopp a pus ochii pe un jucător de top al celor de la Villarreal, proaspăt campioană în Europa League. Deși în întreg sezonul recent încheiat l-a urmărit pe nigerianul Samu Chuckwueze, până la urmă Klopp s-a îndrăgostit de un cu totul alt jucător al Submarinului Galben.

Și vorbim de fundașul central Pau Torres, pe care Klopp îl vede ca perechea ideală în axul central defensiv alături de olandezul Virgil Van Dijk. Internaționalul spaniol, care tocmai a bifat o semifinală de EURO la Londra, se află pe lista marilor cluburi din Spania, însă și pe cea a lui Manchester United, după cum scrie cotidianul iberic Don Balon.

ADVERTISING

Villarreal a respins în această vară o ofertă pentru Pau de 48 de milioane de euro de la Juventus, iar sub suma de 65 de milioane nu sunt dispuși să negocieze. Luis Enrique, selecționerul Spaniei, i-a recomandat lui Torres deja să meargă la Barcelona, fosta sa formație.

Real Madrid, având în vedere plecarea lui Varane la Man.United, îl are ca prim înlocuitor pe lista de transferuri, însă Liverpool are deja pregătită suma de 60 de milioane de euro, una considerată suficientă pentru pretențiile lui Villarreal.

Deocamdată, Pau Torres nu a vrut să se exprime despre viitorul său la Villarreal, iar antrenorul Unai Emery speră să-l poată păstra încă un sezon, astfel încât să poată face drumul prin Liga Campionilor mult mai lin pentru echipa în galben.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1 | Universitatea Craiova a învins-o la limită pe FC Argeș

Tecău, în finală la Hamburg

Malta include România în zona roșie și cere la intrare dovada vaccinării

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!