Superliga: FCSB învinge Dinamo cu emoții pe final

Superliga: FCSB învinge Dinamo cu emoții pe final

FCSB a învins pe Dinamo, scor 2-1 pe teren propriu, într-un meci jucat în etapa a 2-a din Superliga României.

FCSB – DINAMO 2-1
Au marcat: Coman 30, Olaru 35 / Gregorio 83

FCSB a început la comandă derby-ul cu Dinamo și la finele a 30 de minute în care a controlat cu ușurință jocul, Florinel Coman a marcat cu un șut superb din marginea careului de 16 metri și a deschi scorul!

Peste cinci minute, în minutul 35, Darius Olaru a dublat avantajul FCSB după ce presiunea "roș-albaștrilor" a continuat. David Miculescu a ratat o șansă importantă de gol, singur cu Golubovic, înainte de intrarea la cabine cu scorul de 2-0 pentru FCSB.

ADVERTISING

FCSB s-a arătat mai relaxată după pauză și, cu toate că n-a fost pusă în prea mare dificultate de Dinamo, "câinii" au reușit să marcheze prin Gonzalo Gregorio după o eroare a lui Ștefan Târnovanu, care a respins o minge în față, pe care a încercat să o rețină.

S-a terminat 2-1 pentru FCSB după ce Dinamo a încercat să dea lovitura pe final, fără izbândă. Este a doua victorie la rând în startul de Superligă pentru FCSB, în timp ce pentru Dinamo este al doilea eșec consecutiv.

Pentru FCSB este urmează partida din preliminariile Conference League cu ȚSKA 1948 Sofia (26 iulie) și partida cu Oțelul din Superligă (29 iulie). De partea cealaltă, Dinamo urmează să întâlnească pe Sepsi (31 iulie), pe teren propriu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Min. 90+6 - Final.

Min. 83 - GOOOOOOLLLLLL DINAMO! Gonzalo Gregorio înscrie după ce Târnovanu a respins greșit o minge în față, după o minge trimisă în transversală de Neluț Roșu.

Min. 76 - Ocazie FCSB! Dublă oczie, Compagno și Edjouma! Scăpat spre poartă după o lansare a lui Edjouma, Compagno trage în portarul Gulobovic, apoi mijlocașul francez trimite mult peste din mijlocul careului.

Min. 74 - Ocazie FCSB! Cordea trage pe lângă poartă de la 18 metri.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+5 - Pauză.

ADVERTISING

Min. 45+1 - Ocazie FCSB! Miculescu este lansat singur cu portarul, dar Golubovic reușește să respingă șutul.

Min. 35 - GOOOOOOOOLLLLL FCSB! 2-0! Darius Olaru înscrie și el cu un șut în forță, pe jos, din colțul careului lui Golubovic.

Min. 30 - GOOOOOOLLLLLLL FCSB! Florinel Coman înscrie cu un șut excepțional cu stângul din marginea careului.

Min. 9 - Ocazie FCSB! Adrian Șut trimite plouat, cu capul, după o reluare pe spate la o centrare din corner, Golubovic respinge!

Min. 1 - A început partida.

FCSB și Dinamo se întâlnesc repede în Superligă, doar în etapa a 2-a, după promovarea nesperată a "câinilor" la capătul a doar un an în liga secundă.

Pe hârtie, FCSB pleacă drept mare favorită, mai ales după victoria și după aspectul jocului câștigat împotriva celor de la FCU Craiova 1948 în prima etapă a noului sezon. Derby-ul se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, cu casa închisă.

S-a dorit disputarea meciului pe arena din Ghencea, însă negocierile dintre CSA Steaua și FCSB au picat, astfel că partida a trebuit mutată.

În prima etapă, Dinamo a pierdut tocmai pe Arcul de Triumf, 0-2 împotriva celor de la Universitatea Craiova.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru - Al. Băluţă, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Miculescu, Edjouma, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Ngezana, Radaslavescu, Cordea

Dinamo: Golubovic - Moura, Giafer, Larrucea, Bena, Amzăr - Ghezali, Iglesias, N. Roşu, Bani - Abdallah
Rezerve: Dujmovic - I. Roşu, Goncalo, Ţîră, Politic, Borcea, Patriche, R. Grigore, Cr. Costin


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!