FCSB nu renunță la dorința de a juca în Ghencea: "CSA n-a câștigat nimic! A fost bătaie de joc"

FCSB nu renunță la dorința de a juca în Ghencea: "CSA n-a câștigat nimic! A fost bătaie de joc"

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că n-are de gând să renunțe la dorința de a juca pe Stadionul Steaua meciurile de pe teren propriu.

FCSB și CSA Steaua au negociat în ultima săptămână posibilitatea intrării echipei lui Gigi Becali pe arena din Ghencea pentru disputarea derby-ului cu Dinamo. Totuși, părțile n-au ajuns la o înțelegere, astfel că meciul se va juca pe Arcul de Triumf.

Mihai Stoica a spus că FCSB va face o nouă cerere pentru a disputa meciurile pe Stadionul Steaua. Următoarea partidă pe care FCSB și-ar dori să o joace în Ghencea este cea cu CFR Cluj.

ADVERTISING

”Nu văd ce s-ar mai putea întâmpla pentru a fi opriţi. Toată invenţia asta - vrem o poliţă pe care nimeni nu o poate emite - nu mai merge. Nu mai e un meci cu risc maximum, în care trei galerii sunt implicate şi că există vreun pericol.

Oamenii ăştia (n.r - de la CSA) cred că au câştigat ceva. Nu au câştigat nimic. Oprobiul maselor, asta au câştigat. Ce s-a întâmplat e o bătaie de joc la adresa a mii şi mii de români, care voiau să vadă un meci pe un stadion destinat fotbalului.

Nu orice meci, derby-ul fotbalului românesc. Dar aşa s-a decis. Salut decizia în forţă a premierului Ciolacu. Poate primul politician care, într-adevăr, are curajul să pună piciorul în prag”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!