Pedeapsa propusă de FCSB după ce Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua

Pedeapsa propusă de FCSB după ce Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua

Conducerea FCSB a propus o pedeapsă pentru CSA Steaua după ce premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control pentru a verifica de ce vicecampioana nu a fost lăsată să joace în Ghencea.

Gigi Becali susține că Ministerul Apărării nu ar trebui să mai aibă dreptul de a administra stadionul Steaua după ce FCSB a fost refuzată.

"Lucrul ăsta se poate rezolva simplu. Nu ai nevoie de stadion tu ca unitate militară. Ți-l iau și îl dau la Agenția pentru Sport. Ce să faci tu cu stadion dacă nu reușești să îl gestionezi. Dacă se supără Ciolacu, dă o hotărâre de Guvern și în 2 zile le-a luat stadionul", a spus Becali la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Ciolacu a confirmat că a trimis Corpul de Control la CSA Steaua pentru a vedea de ce FCSB nu a fost primită în Ghencea. În plus, Ciolacu a afirmat că nu înțelege de ce Talpan, reprezentantul unui club fără performanțe, apare la TV și îi interzice FCSB-ului să joace în Ghencea.

"Trebuie să înțelegem foarte bine. Bazele sportive sunt ale statului român, pentru sport. Nu trebuie să ținem cont de alte lucruri și să nu lăsăm anumiți sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român. Instituțiile respective trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor sportivilor. Bazele trebuie să le punem la dispoziția sportivilor în funcție de performanța lor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu poți să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau pe o echipă plătită de un minister. Trebuie să avem bun simț cu toți și să intrăm într-o logică menită să ducă la performanță în sport. Stadioanele sunt pentru sportivi. Nu ai voie să le iei dreptul unor sportivi să joace pe un stadion. Am crezut că este oportun să meargă Corpul de Control ca să vă pot răspunde. Acum nu sunt în măsură să spun cine a greșit. Când tu nu ai nicio performanță sportivă, să te implici și să strici lucruri din ambiții personale. Nu-i voi permite nu doar lui Talpan, nimănui, să facă astfel de lucruri", a spus Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

FCSB a fost interzisă de CSA Steaua în Ghencea, după ce clubul Armatei a solicitat o asigurare de 750 de mii de euro pentru distrugerea gazonului, vandalism, terorism și voluntari.

Roș-albaștrii nu au găsit nicio instituție care să emită o asemenea poliță de asigurare și s-a oferit să gireze cu un bon la ordin avalizat. Armata a respins această propunere.

FCSB va juca așadar meciul cu Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!