UTA și FC Argeș au promovat, CS Mioveni merge la baraj după un dramatism nebun în ultima etapă din Liga 2

UTA și FC Argeș au promovat, CS Mioveni merge la baraj după un dramatism nebun în ultima etapă din Liga 2

UTA Arad și FC Argeș au promovat direct în Liga 1 și le vom vedea din sezonul viitor alături de FCSB, CFR Cluj și Craiova, după o ultimă etapă electrizantă în play-off-ul ligii secunde.

Arădenii și-au atins scopul și au bifat un punct în deplasarea de la FC Argeș, scor 1-1, după ce au deschis scorul și au condus la pauză cu 1-0, după un gol marcat din penalti de Ioniță, ulterior unei gafe incredibile, din nou, a tânărului portar Ducan, împrumutat aici de către FCSB. Matiș a egalat în minutul 52, după un voleu reușit de la circa 14 metri.

Turris Turnu Măgurele a fost la câteva secunde să realizeze marea surpriză și să promoveze direct în Liga 1. A condus cu 1-0 Rapidul din minutul 60 după reușita lui Voicu, senzațională, însă în minutul 96, golul lui Jorza din lovitură liberă, șut deviat, a fost ca o lovitură de teatru.

A păstrat-o pe Turris în Liga 2, coborând-o în play-off până pe locul 4, a promovat-o pe FC Argeș direct în L1, iar pe CS Mioveni, deși la acel moment era pe locul 4 și spusese adio și barajului, a dus-o pe locul 3, de baraj.

ADVERTISING

Golul Rapidului așadar a schimbat toate planurile în ultima fază, a dus o echipă care era inițial la baraj, FC Argeș, direct în Liga 1, iar pe Mioveni a dus-o de pe locul 4 pe 3, loc de baraj.

Mioveni a pierdut cu 2-1 cu Petrolul, deși prahovenii nu mai aveau nicio miză și totuși și-au jucat onorabil toate șansele. Așadar ambele echipe din județul Argeș se pot bucura acum, iar Bătrâna Doamnă UTA se poate întoarce în prima divizie după ani și ani de așteptare.

Rezultatele zilei de duminică:

FC Argeș – UTA 1-1 (Matiș 52' / Ioniță 39'-penalti)
Rapid – Turris
1-1 (Jorza 96' / Voicu 60')
CS Mioveni – Petrolul
1-2 (Ișfan 5' / Arnăutu 39', Răuță 58')

Clasamentul final din play-off:

  1. UTA Arad 30 puncte, 8-8 golaveraj
  2. FC Argeș 27 puncte, 7-6
  3. CS Mioveni 27 puncte, 5-6
  4. Turris Turnu-Măgurele 26 puncte, 5-5
  5. Rapid București 25 puncte, 4-4
  6. Petrolul 25 puncte, 4-4

Desfășurarea întâlnirilor:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FINAL pe toate stadioanele. Rapid face egal în ultima fază și schimbă radical fața clasamentului. UTA și FC Argeș merg direct în Liga 1, iar CS Mioveni va juca barajul.

Min.90 plus 6: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Rapid!!!! Jorza marchează după o lovitură liberă în Regie, șutul a fost deviat. UTA și FC Argeș sunt în Liga 1, iar Mioveni merge la baraj, ce dramă!!

Min.90: Final de meci la Mioveni, câștigă Petrolul cu 2-1!

Min.80: Încă zece minute de tensiune și dramatism. Nicio modificare de rezultat pe cele trei stadioane..

Min.70: Mai sunt circa 20 de minute până la final, cine știe ce ne mai așteaptă până la terminarea partidelor.

Min.60: Voicu are o execuție splendidă și este GOOOOOOOOOL Turris! Cei din Măgurele urcă pe 2 acum după jocul rezultatul și sunt virtual în Liga 1.

Min.58: GOOOOOOOOL Petrolul!! Ce nebunie la Mioveni. Prahovenii au întors scorul, 2-1, lovitură de cap impecabilă a lui Răuță.

ADVERTISING

Min.52: GOOOOOOOOOOOOOOL FC Argeș!! 1-1, egalează piteștenii. Gol marcat de Răzvan Matiș, un voleu superb de la circa 12-14 metri. Se joacă așadar și pe acest stadion.

Min.46: Rapid cere vehement un penalti după un henț făcut în careu de echipa din Teleorman. Alexa primește galben pentru proteste..

ÎNCEP PĂRȚILE SECUNDE!

PAUZĂ pe cele trei stadioane. UTA și Mioveni sunt promovate direct, iar Argeș ar juca baraj acum.

Min.42: Petrolul a marcat din nou, prin E Kolo, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside, unul la limită..

Min.39: GOOOOOOOOOOOOOL! Se marchează două goluri pe două stadioane. UTA marchează din penalti după o gafă uriașă, a câta?, a portarului Ducan. A înscris Ioniță sigur pe el și UTA e din nou în Liga 1. La Mioveni, Petrolul egalează contrar cursului jocului, 1-1, gol marcat de Arnăutu.

Min.35: Nu se mai întâmplă nimic pe niciun stadion. Turris are o perioadă de dominare la București, FC Argeș vrea dar nu poate..iar la Mioveni cu siguranță vor mai pica goluri în poarta oaspete.

Min.20: Liniște acum pe cele trei stadioane. Mioveni e liniștită cu acest avans. Piteștiul insistă, dar până acum UTA se apără bine. Rapid și Turris se anihilează reciproc.

Min.10: Au trecut cam zece minute din fiecare întălnire. Liniște la Pitești, Mioveni a marcat deja, iar în Regie cele doua formații și-au cam împărțit ocaziile de gol.

Min.5: GOOOOOOOOOOOOOOOL Mioveni!! Rădescu face o fază senzațională, imediat după o acțiune în care Petrolul a lovit bara transversală. Ișfan marchează pentru gazde la Mioveni, după un șut simplu din câțiva metri.

ÎNCEP CELE 3 PARTIDE!

Echipele de start:

Rapid - Turris

Rapid: Mihai Popa - Cayetano, Facundo Mallo, Iacob, Goge - Jorza, Cârstocea, Lazăr - Sefer, Labeau, Hlistei.

Turris: Duțu - Buleică, Ispas, Pîrvulescu, Pană - Mitrea, Haită, Coinac - Voicu, Tescan, Voinea.

FC Argeș - UTA

FC Argeş: Ducan - Tofan, Leca, Deslandes, Muşat - Prepeliţă(c), Şerban - Matiş, Popescu. Năstăsie - Buhăescu.

UTA: Balauru - Tomozei, Ilie(c), Crişan, Roumpoulakou - Miculescu, Puşcaş, Isac, Ursu - Buhăcianu, Ioniţă.

Mioveni - Petrolul

Mioveni: F. Croitoru - D. Beţa, R. Gherghe, I. Burnea, C. Alexe - R. Costin, M. Şerban - I. Rădescu, M. Isfan, V. Coşereanu - V. Balint.

Petrolul: C. Lungu - Ş. Bărboianu, A. Răuţă, A. Manolache, V. Ţicu - Vajushi, G. Deac, Mezza Colli - Ekollo, Enache, S. Arnăutu.

În știrea de mai jos aveți toate calculele posibile și imposibile pentru această rundă din play-off-ul Ligii 2:

Liga 2: Toate calculele posibile pentru promovare înaintea unei ultime etape incendiare

Toate partidele vor fi televizate pe DigiSport, TelekomSport și LookTV.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇