Lionel Messi rupe tăcerea și anunță că rămâne la Barcelona, dar îl atacă dur pe președintele grupării catalane

Lionel Messi rupe tăcerea și anunță că rămâne la Barcelona, dar îl atacă dur pe președintele grupării catalane

Lionel Messi a anunțat, vineri seara, că va rămâne la FC Barcelona în sezonul care urmează.

Într-un interviu acordat Goal.com, starul argentinian a confirmat că a intenționat să plece, dar spune că rămâne deoarece nu vrea să intre într-o dispută legală cu formația pe care o iubește.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani nu-l iartă deloc pe președintele Josep Maria Bartomeu, pe care îl acuză că nu are niciun proiect.

"Nu am fost fericit și am vrut să plec. N-am fost lăsat și astfel voi rămâne la club deoarece nu vreau să intru într-o dispută juridică. Managementul lui Bartomeu (președintele clubului - n.red.) este dezastruos.

I-am spus președintelui că vreau să plec încă de acum un an și i-am tot repetat asta… Adevărul este că nu există un proiect la club. Doar se astupă găurile atunci când se întâmplă câte ceva. Nu voi intra niciodată într-un război cu clubul vieții mele. Din acest motiv rămân!

Bartomeu mi-a zis că singura modalitate prin care pot pleca de la Barcelona este achitarea clauzei de 700 de milioane de euro… Asta este imposibil! Dar la finalul sezonului, același Bartomeu mi-a spus că este decizia mea, dacă vreau să plec. Dar nu și-a ținut promisiunea."

Lionel Messi
ADVERTISING

2021 este anul în care expiră contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona.

700 de milioane de euro este clauza de reziliere a înțelegerii pe care Messi o are cu catalanii, dar pe care Jorge Messi, tatăl și impresarul lui Lionel, o contestă.

Lionel și Jorge Messi susțin că în contract există o clauză care îi permite fotbalistului să poată rezilia unilateral înțelegerea.

Lionel Messi a ajuns la Barcelona în 2001, pe când avea doar 14 ani.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇