Lionel Messi rămâne cu suspendarea

Lionel Messi rămâne cu suspendarea

Apelul echipei FC Barcelona la suspendarea căpitanului Lionel Messi a fost respins vineri de Federaţia spaniolă de fotbal, scrie AFP.

FC Barcelona anunţa marţi că va contesta decizia Comisiei de disciplină a Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF) de a-l suspenda pe căpitanul catalanilor, argentinianul Lionel Messi, pentru două meciuri, după incidentul din partida cu Athletic Bilbao, din finala Supercupei Spaniei.

În finalul prelungirilor partidei (120+1), încheiată duminică seara cu scorul de 3-2 pentru Bilbao, Lionel Messi a fost eliminat după o lovitură cu mâna aplicată lui Villalibre, acesta fiind primul cartonaş roşu primit de starul argentinian într-un meci oficial în tricoul grupării "blaugrana".

ADVERTISING

Messi a ratat meciul cu Cornella, de joi, din Cupa Regelui, câştigat greu de catalani cu 2-0 după prelungiri, şi va absenta şi de la partida cu Elche, de duminică, din La Liga.

FC Barcelona este pe locul 3 în La Liga, cu 34 de puncte după 18 etape, la 10 puncte în urma liderului Atletico Madrid, ce are un meci mai puţin disputat.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇