Anunț uluitor: O echipă dezvăluie că a avut jucători infectați cu COVID-19 la un meci din Liga 1

Anunț uluitor: O echipă dezvăluie că a avut jucători infectați cu COVID-19 la un meci din Liga 1

Antrenorul echipei de fotbal CSM Poli Iaşi, Daniel Pancu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că unii dintre jucătorii săi au evoluat infectaţi cu COVID-19 în meciul cu FC Botoşani de luni, pierdut cu 0-1, în etapa a 17-a a Ligii I.

El a afirmat că a aflat acest lucru la testele efectuate a doua zi după meci.

"Noi venim după o dezamăgire foarte mare (n.r. - înfrângerea cu FC Botoşani). Am fost dominaţi clar de o echipă de acelaşi nivel valoric, nu puteam să dăm nici măcar o pasă lungă de 30-40 de metri, şi nu găseam cauzele. Apoi, din păcate, le-am găsit. A doua zi dimineaţă, după meci, am făcut testarea şi au căzut unul câte unul. Şi atunci am aflat că am jucat acel meci cu jucători pozitivi (n.r. - la coronavirus), iar asta explică tot ce s-a întâmplat în repriza a doua cu Botoşani. Şi nu am pierdut doar jucători, am pierdut şi aproape întreg staff-ul tehnic. Dar sunt situaţii prin care orice echipă trece, va trebui să ne descurcăm. Astfel, toată supărarea mea pe jucători pentru înfrângerea cu FC Botoşani s-a transformat în dragoste. Pentru că e clar că jucătorii de aici au un caracter fantastic şi e imposibil să nu reuşim cu astfel de caractere", a spus Pancu.

ADVERTISING

Acesta nu a menţionat câţi jucători au fost depistaţi pozitivi la testul COVID-19.

"Problema a venit cum nu se poate mai prost. Nu e vorba numai că pierdem jucătorii pentru 4-5 jocuri, problema este cum reintră ei în formă. Acesta e momentul cel mai greu. Iar unuia dintre jucători, nou-venit, care nu jucase de foarte multă vreme, voiam să îi dăm minute, să se integreze, dar acum va sta două săptămâni numai în casă", a precizat Daniel Pancu.

Fotbalul românesc s-a confruntat cu numeroase cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I şi Liga a II-a. De asemenea au fost depistate cazuri de coronavirus şi în cadrul loturilor naţionale de seniori, tineret şi juniori, dar şi în rândul arbitrilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇