Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 6-a

Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 6-a

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, marți, echipa etapei a 6-a a Ligii 1.

UTA Arad și Farul Constanța dau câte doi jucători, echipa fiind completată cu fotbaliști de la Universitatea Craiova, Rapid, FCSB, Academica Clinceni, Sepsi Sf. Gheorghe, Chindia Târgoviște și CFR Cluj.

Dar iată cum arată echipa etapei cu numărul 6 din Liga 1:

PORTAR
Mirko Pigliacelli (U Craiova / 28 de ani) - A apărat un penalty şi a mai avut o altă intervenţie decisivă prin care a ţinut toate punctele la Craiova.

FUNDAŞI
Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 27 de ani) - Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. Cursele sale din banda dreaptă au pus mari probleme adversarilor.

ADVERTISING

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - Stâlpul defensivei arădenilor a fost şi în acest meci la înâlţime, fiind imposibil de depăşit.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) - Pe lângă jocul bun din defensivă, a pasat decisiv pentru singurul gol marcat de roş-albaştri.

Bradley de Nooijer (Farul / 23 de ani) - O evoluţie consistentă. Şi-a trecut în cont a doua pasă decisivă din acest sezon.

MIJLOCAŞI
Roger Rodrigues (UTA / 25 de ani) - Introducerea sa pe teren în ultima jumătate de oră s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A contribuit la prima reuşită a arădenilor şi a marcat golul care a închis tabela.

ADVERTISING

Juan Cascini (Academica / 24 de ani) - A reuşit o dublă, golurile sale aducând primul punct în clasament pentru ilfoveni.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 33 de ani) - A înscris direct din lovitură liberă. A ajuns la 16 goluri în Liga 1, printre victime aflându-se toţi cei 3 granzi bucureşteni, FCSB, Dinamo şi Rapid.

Doru Popadiuc (Chindia / 26 de ani) - A marcat un gol şi a participat la acţiunea în urma căreia târgoviştenii au înscris şi a doua oară.

ATACANŢI
Jefté Betancor (Farul / 28 de ani) - Încă din primele meciuri în tricoul dobrogenilor, vârful spaniol se dovedeşte a fi un transfer reuşit.

ADVERTISING

Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani) - A înscris singurul gol al meciului de la Piteşti. A fost a 29-a reuşită din contul atacantului clujean pe prima scenă din România.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Iosif (Rapid / 46 ani) - Conduşi excelent de pe bancă, giuleştenii s-au impus în derby-ul de clasament şi au devenit întâia echipă din istoria Ligii 1 care nu a primit gol în primele 6 etape.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇