Concluziile trase de Edi Iordănescu după debutul pe banca lui FCSB

Concluziile trase de Edi Iordănescu după debutul pe banca lui FCSB

„Avem tare mult de muncă”, a spus noul antrenor al lui FCSB, Edi Iordănescu, după debutul pe banca „roș-albaștrilor”.

FCSB a remizat luni seara, pe teren propriu, cu Sepsi, iar Edi Iordănescu cere răbdare pentru a duce echipa la nivelul pe care îl dorește.

"Am avut 4 zile la dispoziție să identific anumite lucruri și primele concluzii sunt că avem tare mult de muncă. E o echipă predominant tânără și trebuie să o luăm pas cu pas. E plină competiție și nu pot interveni agresiv. Trebuie să fim echilibrați, maturi, în frunte cu mine, iar cu răbdare să încercăm să ducem echipa acolo unde îmi doresc. Acum suntem foarte departe. E un dezavantaj major că e plină competiție. Echipa a dorit, a vrut, dar am simțit în multe momente și foarte multă precipitare. Ei și-au dorit, i-am simțit, din păcate ne-a ieșit prea puțin", a spus Edi Iordănescu, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Eu aștept mult mai mult din toate punctele de vedere. Mental, personalitate, să fim mai organizați, să fim mai intenși în joc, să colaborăm mai mult. E clar că se văd niște lucruri. D-asta am fost chemat, d-asta era echipa în situația în care eram. Trebuie etapă cu etapă și pas cu pas. Nu putem să transformăm o echipă de pe o zi pe alta", a adăugat acesta.

În ceea ce privește transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, noul antrenor al lui FCSB spune că nu se va opune niciodată atunci când va apărea o variantă mai bună pentru jucător.

ADVERTISING

"E importantă banca, mereu m-ați văzut pozitiv și constructiv în mesaje, avem mulți tineri. Am mai pierdut și un jucător important, Moruțan, să vedem ce se întâmplă cu transferul lui. E posibil să mai avem nevoie de 1-2 jucători, vom analiza. În linii mari eu am încredere în acest grup, dar timpul ne e inamic. Nu se discutase despre Moruțan înainte să semnez, erau mai multe speculații. Eu n-o să mă opun niciodată când e o soluție bună pentru un jucător. Când el poate pleca la mai bine, e important să-l sprijinim. Lucrez cu jucătorii tineri, încerc să-i ajut, dar pentru orice jucător care are o ofertă avantajoasă nu mă pot opune, cu tot regretul. Dar trebuie să punem unul în locul lui", a punctat Edi Iordănescu.

ADVERTISING

1-1 a fost scorul meciului dintre FCSB și Sepsi, din cadrul etapei a 6-a a Ligii 1. Au marcat Tănase (min.57) pentru gazde, respectiv Aganovic (min.35) pentru oaspeți. În minutul 66, Bogdan Mitrea, de la Sepsi, a rattat o lovitură de la 11 metri.

6 este locul ocupat de FCSB în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte strânse în primele șase runde.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇