Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei

Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa ideală a etapei a cincea din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1.

FCSB, Rapid și Universitatea Craiova dau câte doi jucători, în timp ce antrenorul rundei a fost desemnat Toni Petrea.

Dar iată cum se prezintă echipa ideală a acestei etapei:

PORTAR

Florin Iacob (UTA / 28 de ani) - Până la golul primit în prelungiri, portarul arădenilor a respins nouă şuturi expediate de adversari.

FUNDAŞI

Valentin Crețu (FCSB / 33 de ani) - A fost fundaşul dreapta din play-off cu cel mai bun index InStat - 228. A câştigat cele mai multe dueluri în defensivă - 8.

ADVERTISING

Mihai Bălașa (Sepsi OSK / 27 de ani) - A înscris primul gol în tricoul covăsnenilor, unul care le-a adus acestora trei puncte extrem de importante în lupta pentru atingerea obiectivului.

Deian Boldor (FC Argeş / 27 de ani) - A contribuit cu pasă de gol la primul succes reuşit de piteşteni în play-off.

Júnior Morais (Rapid / 35 de ani) - A contribuit la succesul rapidiştilor cu un gol şi o pasă decisivă. A ajuns la 277 de meciuri pe prima scenă din România.

MIJLOCAŞI

Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani) - Este într-o vizibilă creştere de formă. A ajuns la șase goluri în sezonul actual.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Enriko Papa (FC Botoşani / 29 de ani) - Căpitanul moldovenilor a înscris pentru a patra oară în acest sezon, în care mai are în cont şi două pase decisive.

Juan Bauza (FC U 1948 / 25 de ani) - Din nou, şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Rareș Ilie (Rapid / 19 ani) - A făcut spectacol în Giuleşti! Şi-a trecut în cont două goluri şi două pase decisive.

ATACANŢI

Jovan Marković (Universitatea Craiova / 21 de ani) - O nouă evoluţie entuziasmantă pentru tânărul atacant craiovean, care a ajuns la 12 goluri în ediţia curentă.

ADVERTISING

Octavian Popescu (FCSB / 19 ani) - A înscris golulul care a aprins şi mai mult lupta pentru titlu. A fost a noua reuşită din ediţia curentă pentru tânărul şi talentatul jucător al roş-albaştrilor.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 47 de ani) - A pregătit excelent derby-ul cu CFR, la finalul căruia bucureştenii s-au apropiat la două puncte de lider.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇