Liga 1: FCSB iernează la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj după un egal de mare luptă la Sepsi

Liga 1: FCSB iernează la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj după un egal de mare luptă la Sepsi

Sepsi OSK și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 21 a stagiunii competiționale 2021/2022.

A fost ultimul meci pentru cele două combatante în acest an calendaristic 2021, un meci de luptă și plin de tensiune, cu multe ocazii ratate în special de Sepsi.

Un meci în care poate putem spune că s-a născut un mare portar, e vorba de Ștefan Târnovanu, puștiul de la FCSB, care a trebuit să îi ia locul lui Andrei Vlad, căci FCSB nu mai avea altă variantă de jucător Under 21, după suspendarea lui Tavi Popescu și accidentarea de ultimă oră a lui Ianis Stoica.

Multe parade, 5-6 de top, a avut deci tânărul ieșean (21 de ani), care a știut să facă față unui meci greu și a unui teren delicat.

ADVERTISING

Nici partea secundă nu a adus ceva pozitiv pentru FCSB, răstimp în care au intrat și Keșeru, Oaidă sau Budescu. În plus, după două cartonașe galbene primite azi, Risto Radunovici și Valentin Crețu vor fi suspendați la partida derbi din runda următoare, prima din 2022, cu CFR Cluj.

O CFR Cluj se duce la 10 puncte acum de FCSB și ia o opțiune mai mult decât importantă pentru un nou titlu.

Sepsi își compromite șansele la play-off și sunt șase lungimi până la top 6. Mai trebuie amintită și eliminarea lui Bergodi, care a fost trimis în tribune după ample proteste la adresa arbitrului Cojocaru, după un penalti cerut la Luckassen.

ADVERTISING

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ninaj, Bg. Mitrea, R. Ispas - Bărbuţ, Eder Gonzales, N. Păun, M. Ştefănescu - Damaşcan, Achahbar.
Rezerve: Began - Tincu, Ashkovski, Fofana, Dumitrescu, Chunchukov, Luckassen, Golofca, Bojic.

FCSB: Târnovanu - Creţu, Cirstea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Tănase - Cordea, Dumiter, V. Gheorghe.
Rezerve: Vlad - Haruţ, Budescu, Burlacu, Ov. Popescu, Oaidă, Keşeru, Musi, Şerban.

Arbitru: A. Cojocaru.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!