Liga 1: Egal cu mult spectacol în teren între Astra Giurgiu și Viitorul

Liga 1: Egal cu mult spectacol în teren între Astra Giurgiu și Viitorul

Astra Giurgiu și Viitorul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1 în a doua partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 20 din stagiunea competițională 2020/2021.

Golurile au fost marcate de George Ganea, respectiv jucătorul elvețian Sebastien Wuthrich, la primul său gol în România.

Constantin Budescu a început partida cu o încercare fantezistă tipică de a marca un gol uluitor de la peste 50 de metri, profitând de faptul că portarul Căbuz era ieșit destul de mult din careu. Nu i-a ieșit, în schimb i-a ieșit un gol frumos lui George Ganea.

🚀🚀🚀 Budescu, șut senzațional de la peste 50 de metri

Acesta a marcat pentru 1-0 în minutul 10, după ce Mățan a tras superb în bară, mingea a ricoșat la fiul lui Ionel Ganea și acesta a deschis scorul la Giurgiu.

ADVERTISING

Partida s-a terminat la egalitate după ce, după pauză, în minutul 61, jucătorul elvețian Sebastien Wuthrich a egalat la unu, însă se putea termina cu o victorie pentru Astra, dacă Budescu nu ar fi ratat în ultimele 20 de minute ocazie după ocazie.

Și nu numai el, pentru că și Montini, de două ori, Valentin Gheorghe, de două ori, și Stahl au mai trecut pe lângă gol.

E demn de semnalat faptul că arbitrul Ovidiu Hațegan a avut nevoie de intervenția medicilor după primele 30 de minute, acuzând dureri la gamba stângă.

ADVERTISING

Viitorul rămâne în afara play-offului, pe 8, cu 25 de puncte, în timp ce Astra este pe locul 13, cu 19 lungimi.

Echipele de start:

Astra: Mihai Popa - Dario Canadija, Marius Găman, Daniel Graovac - David Bruno, George Merloi, Sebastien Wuthrich, Boe Kane, Ljuban Crepulja - Valentin Gheorghe, Constanin Budescu.

Viitorul: Vasile Căbuz - Damien Dussaut, Andrei Artean, Alin DobrosavlevIci, Radu Boboc - Ion Arrospide, Virgil Ciobanu, David Hristovski - Răzvan Grădinaru, Alexandru Măţan, George Ganea.

Arbitru: O. Hațegan.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Presa spaniolă a dezvăluit cifrele din ultimul contract semnat de Messi cu Barcelona. A încasat deja peste 500 de milioane de euro!

Partida dintre Marsilia și Rennes a fost amânată în Ligue 1, după incidente grave provocate de fanii lui OM. 25 de suporteri au fost arestați - presă

Ce este și cum funcționează TikTok (II) – creativitate și algoritmi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!