Liga 1: Cum se va mai juca fotbal la Sibiu și Clinceni, localități care au intrat în carantină

Liga 1: Cum se va mai juca fotbal la Sibiu și Clinceni, localități care au intrat în carantină

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că membrii loturilor echipelor FC Viitorul şi FC Hermannstadt vor avea nevoie de declaraţii pe proprie răspundere şi de la angajatori pentru a putea disputa meciurile cu Academica Clinceni, respectiv FC Hermannstadt, Clinceni şi Sibiu aflându-se în carantină din cauza pandemiei de COVID-19.

„Localitatea Clinceni intră în carantină, dar nu va fi o problemă, s-a discutat cu autorităţile oraşului, se va disputa partida. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Hermannstadt, pentru că ei vor trebui să părăsească Sibiul, aflat, de asemenea, în carantină. Va fi nevoie de declaraţii pe proprie răspundere, de la angajator, unde se duc şi aşa mai departe. S-a discutat la nivelul structurilor locale şi au fost de acord. Pentru evenimentele sportive nu operează aceste interdicţii. Dacă vor apărea modificări, vom anunţa”, a declarat Justin Ştefan pentru Agerpres.

ADVERTISING

Autorităţile au instituit carantina în localităţile Sibiu şi Clinceni din cauza ratelor mari de infectare cu noul coronavirus. Conform protocoalelor impuse de autorităţi, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe propria răspundere.

Partida Academica Clinceni - FC Viitorul, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, iar meciul meciul FC Hermannstadt - Astra Giurgiu este programat duminică, de la ora 17:00, la Mediaş.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇