Leo Messi și Cristiano Ronaldo la aceeași echipă? David Beckham lansează o ipoteză extrem de interesantă

Leo Messi și Cristiano Ronaldo la aceeași echipă? David Beckham lansează o ipoteză extrem de interesantă

Fostul mare star internațional David Beckham, fost jucător important la Manchester United, Real Madrid sau AC Milan, a lansat o ipoteză incredibilă în ceea ce privește echipa pe care o patronează, Inter Miami, în MLS.

El patronează această echipă din SUA din 2018, iar într-un interviu pentru presa iberică a vorbit despre un plan mai mult decât îndrăzneț pe care îl are.

Și anume, aceea de a-i aduce la aceeași echipă pe marii rivali Leo Messi și Cristiano Ronaldo, după ce deja i-a transferat pe Gonzalo Higuain si Blaise Matuidi, de la Juventus și PSG: "Știu că fanii noștri din Miami vor să vadă cei mai buni jucători din lume la lucru. Avem deja fotbaliști precum Gonzalo Higuain sau Blaise Matuidi, care deja aduc strălucire echipei, dar în viitor ne dorim să aducem nume și mai mari.

The Greatest Era of Football - Cristiano Ronaldo & Lionel Messi - HD

Leo și Cristiano au fost menționați, doi jucători care sunt la cel mai înalt nivel în ultimii 15 ani. Ne dorim să atragem cei mai buni fotbaliști. Miami are o mare putere în fața oricui de a atrage jucători de acest gen, iar astfel de fotbaliști ne dorim să aducem aici", a vorbit englezul Beckham pentru cei de la El Mundo Deportivo.

ADVERTISING

Messi mai are contract cu Barca doar până la vară și deja a primit oferte concrete de la Manchester City sau PSG, în timp ce Ronaldo e legat contractual de Juventus până în vara lui 2022.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ianis Hagi ar putea rămâne fără antrenor din vară, după ce Steven Gerrard ar putea fi convins să o preia pe Liverpool - presă

Nicușor Stanciu, nominalizat de UEFA pentru un premiu important în Europa League

130 de cabinete noi de vaccinare cu Pfizer se deschid pe 1 martie. Programarea pentru vârstnici şi cronici începe sâmbătă

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!