Larisa Iordache și Marian Drăgulescu, la Campionatele Europene de gimnastică

Larisa Iordache și Marian Drăgulescu, la Campionatele Europene de gimnastică

Larisa Iordache și Marian Drăgulescu vor face parte din lotul României pentru Campionatele Europene de gimnastică.

În total, țara noastră va avea șase sportivi la competiția de la Basel (Elveția).

"Comitetul Executiv al FRG a stabilit ca, la primul concurs internațional din 2021, România să fie reprezentată în competiția feminină de Larisa Iordache, Antonia Duță și Maria Ceplinschi, iar în întrecerea masculină de Marian Drăgulescu, Andrei Muntean și Emilian Neagu.

Deși au fost înscriși printre participanții la Campionatele Europene, nu vor mai face deplasarea Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Răzvan Marc ( din cauza unor probleme medicale), Maria Holbură și Eduard Gavrilă (insuficient pregătiți pentru nivelul concursului).

ADVERTISING

Sportivii vor fi însoțiți de antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan, Nicolae Forminte, Lucian Sandu, Ștefan Gal și Marius Urzică.

Arbitri vor fi Angela Cacoveanu, Adela Popa, Eugen Cățean și Nicușor Pascu, team leader - Gheorghe Predescu, iar conducătorul delegației - Maria Fumea. Plecarea spre Basel va fi pe 17 și pe 18 aprilie.

Larisa Iordache, Antonia Duță și Maria Ceplinschi vor concura în calificări pe 21 aprilie ( în prima și în ultima subdiviziune), iar Marian Drăgulescu, Andrei Muntean și Emilian Neagu pe 22 aprilie ( în prima și a doua subdiviziune)", se arată într-un comunicat al Federației Române de Gimnastică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇