Kun Aguero se retrage din fotbal la doar 33 de ani - presă

Kun Aguero se retrage din fotbal la doar 33 de ani - presă

Fotbalistul Barcelonei Sergio Aguero se va retrage din fotbal la doar 33 de ani după ce i s-au descoperit probleme medicale incompatibile cu această activitate sportivă intensă.

Atacantul argentinian își va agăța ghetele în cui mult mai devreme decât anticipa. Și asta din cauza problemelor medicale la inimă care i s-au descoperit după ce a acuzat grave probleme de respirație în timpul jocului din La Liga cu Alaves și a fost transportat de urgență la spital.

Cât timp va lipsi Sergio Aguero după problemele cardiace din meciul Barcelonei cu Alaves

ADVERTISING

După câteva săptămâni de tratament însă, se pare că singura soluție pentru Aguero este aceea a retragerii. Informația a fost furnizată de Gerard Romero, un jurnalist spaniol cu surse foarte bune în cadrul clubului Barcelona, care scrie că decizia oficială va fi anunțată de jucător printr-o conferință de presă săptămâna viitoare.

Aguero este golgheterul all-time al lui Manchester City, iar la Barcelona a strâns doar 165 de minute pe teren, în cinci partide.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Avea contract aici până în 2023, iar în general, în cariera sa a strâns cinci titluri de campion cu City, şase Cupe ale Ligii Angliei, o Cupă a Angliei, trei Supercupe ale Angliei, Cupa UEFA şi Supercupa Europei cu Atletico Madrid, dar şi aurul olimpic cu naţionala Argentinei în 2008.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!