Karolina Pliskova îi transmite un mesaj Simonei Halep, după ce sportiva noastră a anunțat că nu vrea să joace la US Open

Karolina Pliskova îi transmite un mesaj Simonei Halep, după ce sportiva noastră a anunțat că nu vrea să joace la US Open

Regulile stricte de la US Open le-au determinat pe Simona Halep, Petra Kvitova și Ashleigh Barty să se gândească să boicoteze ediția din acest an de la US Open.

Totuși, Karolina Pliskova spune că va merge la New York indiferent cât de dure sunt măsurile implementate de organizatori.

"Cu siguranță voi zbura spre US Open. Am stat acasă jumătate de an deja", a spus Pliskova pentru Blesk.

De asemenea, Karolina Pliskova a avut și un mesaj pentru Simona Halep și Petra Kvitova.

"Este important să începem. Cu cât vom începe mai repede, cu atât vom juca mai rapid în fața spectatorilor. Dacă stăm acasă nu rezolvăm nimic. Da, turneele sunt mai bune cu spectatori. Dar dacă le place tenisul ar trebui să vină și să joace!'", a adăugat Pliskova.

ADVERTISING

Conform regulilor stabilite de organizatori, jucătorii vor fi obligați să ajungă la turneu cu 2 săptămâni înainte și să stea în carantină. Apoi, pe toată durata turneului, ei nu vor avea voie să iasă din hotel. În plus, sportivii nu vor mai putea veni cu staff-uri numeroase, ci doar cu o persoană.

US Open 2020 este programat între 31 august și 13 septembrie, iar organizatorii au anunțat că nu vor permite accesul spectatorilor în tribune.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!