După Simona Halep, încă o tenismenă din top 10 WTA anunță că va boicota US Open

După Simona Halep, încă o tenismenă din top 10 WTA anunță că va boicota US Open

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care a decis să nu participe la ediția din acest an de la US Open, nemulțumită de condițiile impuse de organizatori.

Astfel, inclusiv Petra Kvitova a hotărât să nu joace la US Open deoarece condițiile stabilite de Federația de Tenis din SUA sunt prea dure.

"Sincer, nu vreau să merg acolo. US Open fără spectatori nu este US Open. Fac un spectacol grozav, toată lumea iubește sesiunile de seară de la US Open.

Nu m-aș bucura deloc de turneu. Și nici nu știu dacă pot sta inchisă in America pentru 4 săptămâni. Am nevoie să ies, să merg la o plimbare", a afirmat Kvitova, conform ISport.

ADVERTISING

Conform regulilor stabilite de organizatori, jucătorii vor fi obligați să ajungă la turneu cu 2 săptămâni înainte și să stea în carantină. Apoi, pe toată durata turneului, ei nu vor avea voie să iasă din hotel. În plus, sportivii nu vor mai putea veni cu staff-uri numeroase, ci doar cu o persoană.

US Open 2020 este programat între 31 august și 13 septembrie, iar organizatorii au anunțat că nu vor permite accesul spectatorilor în tribune.

C.S.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!