Jucătorul pus în fruntea listei de transferuri la FCSB a dat răspunsul

Jucătorul pus în fruntea listei de transferuri la FCSB a dat răspunsul

Fostul căpitan al lui Dinamo, pe care Mihai Stoica a anunțat că l-ar transfera pe loc la FCSB, a răspuns după interesul roș-albaștrilor.

Fundașul central Ionuț Nedelcearu, retrogradat recent în Serie C cu Crotone, spune că exclude varianta unui transfer la FCSB.

"Am văzut declaraţia (n.r. lui MM Stoica), nu pot decât să mă bucur, să le mulţumesc că mă apreciază şi că se gândesc la mine, însă e departe, e puţin departe Steaua (n.r. FCSB) pentru mine.

(n.r. deci nu există posibilitatea să ajungi la FCSB?) Nu, ţi-am zis, deocamdată nu, prioritatea mea este alta, aştept ceva, deja sunt interese, sper să se şi concretizeze. Nu vreau să mă gândesc la varianta asta, la FCSB. Oriunde aş merge, dinamovist voi rămâne toată viaţa”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, pentru Orange Sport.

ADVERTISING

Ionuț Nedelcearu, în prezent sub contract cu Crotone, este jucătorul pe care Mihai Stoica l-ar aduce la gruparea "roș-albastră".

"Dacă mă pui să aleg un fundaş central pe care să i-l propun lui Gigi, nu am niciunul din Liga 1. Unul care-mi place, a retrogradat în Serie C, e Nedelcearu. Ştiu trecutul dinamovist, ştiu că-mi place. Îmi place Nedelcearu", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

"Nu s-a discutat nimic, nici cu Gigi nu am discutat. Acum m-am gândit la un fundaş central român şi-mi place Nedelcearu. Nu ştiu nimic contractual despre el, doar îmi place. Eu nu ştiu cum a ajuns la acel nivel, de Serie C", a adăugat oficialul vicecampioanei României.

ADVERTISING

Ionuț Nedelcearu are 26 de ani și este cotat la 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.com.

El se află sub contract cu Crotone până în vara lui 2024, iar în sezonul recent încheiat a jucat 36 de meciuri și a marcat două goluri pentru echipa italiană.

Nedelcearu este crescut de Dinamo, jucând pentru formația mare a "câinilor" în perioada 2013-2018.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!