Presa maghiară, despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB

Presa maghiară, despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB

Presa din Ungaria comentează posibilitatea ca Florin Tănase să plece de la FCSB la Ferencvaros.

Jurnaliștii de la 24.hu nu iau în serios anunțul lui Becali, care a declarat că a primit o ofertă concretă pentru căpitanul FCSB.

"Nu ar fi deloc surprinzător dacă Becali ar încerca să îi mărească din nou cota lui Florin Tănase, din moment ce el a fost vehiculat și în iarnă la Ferencvaros și Fehervar în același timp, dar nu s-a concretizat nimic și, din informațiile existente, nu a fost făcută nicio ofertă la acel moment", a scris 24.hu.

ADVERTISING

Căpitanul formației FCSB, Florin Tănase, a primit o ofertă concretă și este aproape de plecare.

Tănase este dorit în Ungaria, de Ferencvaros, care a făcut o ofertă concretă de 2 milioane de euro.

Gigi Becali este de acord cu suma oferită, dar mai vrea încă un bonus de 1 milion de euro dacă ungurii se califică în cupele europene.

„Am discutat în urmă cu două săptămâni. Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum și încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Să vedem. Impresarul a zis că s-ar putea face. Dar nu am mai primit niciun răspuns. Oricum, dacă începe campionatul nu-l mai dau. Nu mai pleacă nimeni de la FCSB după ce începe sezonul (n.r. - 16 iulie). Dacă pleacă până atunci, am timp să aduc un nou atacant”, a declarat patronul roș-albaștrilor pentru Gsp.ro.

Florin Tănase a marcat 20 de goluri în cele 36 de partide din Liga 1.

El a fost golgheterul campionatului din ultimele două sezoane.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!