Jucătorul de la FCSB care l-a uluit pe Panduru: "Nu m-am gândit niciodată"

Jucătorul de la FCSB care l-a uluit pe Panduru: "Nu m-am gândit niciodată"

Basarab Panduru a rămas impresionat de un jucător transferat în vară de FCSB.

Atacantul italian Andrea Compagno s-a acomodat imediat la gruparea „roș-albastră”, iar fostul internațional român spune că nu se aștepta ca acestă să aibă un asemenea impact.

"Nu mă aşteptam să pună mâna pe minge să bată penalty, acum două-trei etape. Acum iar (n.r. a bătut penalty), acum el e jucătorul care bate penalty din momentul ăsta. Nu mă aşteptam la tehnica aia, care mi s-a părut din cale afară la golul pe care-l marchează. Acolo este o fază extrem de complicată şi extrem de grea. Nu m-am gândit niciodată că are tehnica necesară să se facă că trage cu dreptul, să o ia cu şiretul, să şi-o pună pe partea stângă, să-l lase pe Dobrosavlevici să nu mai înţeleagă nimic, n-a înţeles nimic din ce se întâmplă acolo. Să şi-o pună pe stângul, dar de fapt tot cu dreptul marchează… după mine, ăsta este unul dintre marile goluri", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"Adică o tehnicitate ieşită din comun, pe care n-am văzut-o la el, sincer să fiu. M-a impresionat. Am spus tot timpul, ţii minte. De când a venit am spus că nu mă impresionează felul lui, jocul lui, pare stângaci de multe ori, dar este un băiat extrem de serios în timpul meciului. Nu ai ce să-i reproşezi. Are nişte faulturi, face o grămadă de faulturi în timpul jocului, multe. E inteligent, e şmecher, iar demarcările lui sunt incredibile […] V-am mai spus-o, nu văd în campionatul nostru demarcările pe care le văd la Compagno", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Patru goluri în cinci meciuri a marcat Compagno pentru FCSB în Superligă.

1,5 milioane de euro a plătit FCSB pentru a-l achiziționa pe Compagno de la FC U Craiova 1948.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇