Jose Mourinho a anunțat când se va retrage definitiv din fotbal

Jose Mourinho a anunțat când se va retrage definitiv din fotbal

Marele antrenor portughez Jose Mourinho a anunțat momentul în care se va retrage din cariera de manager pe care a tot ocupat-o cu succes în ultimii ani pe la mari echipe ale Europei.

Portughezul a dus-o acum pe Tottenham pe primul loc în Premier League și în cadrul unei conferințe de presa, din Anglia, a fost întrebat când vede el momentul retragerii:

Ilie Dumitrescu nu o consideră pe FCSB marea favorită la titlu

“Am 57 de ani şi sunt încă foarte tânăr în această meserie. Nu aş fi deloc surprins dacă aş mai antrena 10 sau chiar 15 ani. Mă bucur de viaţă şi am privilegiul de a lucra în ceea ce îmi place. Aceasta este lumea mea, lumea în care m-am născut şi de care aparţin. Consider că sunt deja un mare antrenor, pragmatic înainte de toate. Am considerat întotdeauna că e mai uşor să munceşti în afara ţării tale, iar eu am avut abilitatea de a mă adapta la diferitele culturi ale lumii“, puncta în fața jurnaliștilor englezi marele Super Mou, conform Marca, citată de cotidianul britanic The Sun.

ADVERTISING
JOSE MOURINHO'S TOP 5 ALL OR NOTHING MOMENTS!

Jose a cucerit de-a lungul timpului 22 de trofee în toată Europa, inclusiv două Champions League, cu Inter și Porto. Deține recordul la zi de titluri câștigate în 4 campionate diferite: Portugalia, Anglia, Italia și Spania.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Koeman a dat de pământ cu jucătorii Barcelonei după un nou eșec: Nu e nivelul la care mă aștept

Prima reacție a selecționerului României după calificarea în grupele principale. Ce jucătoare a remarcat tehnicianul

ADVERTISING

În ziua de alegeri, bilanţul Covid atinge un nou record la ATI şi 5.000 de cazuri noi, deşi s-au făcut foarte puţine teste

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!