Italienii de la Fiorentina au luat o decizie definitivă în ce îl privește pe Louis Munteanu

Italienii de la Fiorentina au luat o decizie definitivă în ce îl privește pe Louis Munteanu

Fiorentina l-a împrumutat în acest sezon pe Louis Munteanu la Farul Constanța, acolo unde tânărul jucător 21 de ani și-a făcut datoria cu vârf și îndesat, marcând 10 goluri.

Vârful este proaspăt campion al României cu echipa lui Gheorghe Hagi și va reveni din sezonul viitor în Italia, acolo unde are o șansă mare de a fi în lotul formației Viola.

”Fiorentina și Italiano (n.r. - antrenorul echipei) sunt gata să evalueze doi tineri, Munteanu și Pierozzi, pe lângă trei jucători de la Primavera. Fiorentina se pregătește pentru sezonul viitor. Pe lângă transferuri, pentru că vor sosi cu siguranță câteva nume noi, Vincenzo Italiano va evalua în pregătirea dinaintea sezonului câțiva jucători tineri care ar putea să fie eventual incluși în lot.

ADVERTISING

Potrivit ediției de astăzi din Corriere dello Sport, numele ar fi cele ale lui Louis Munteanu și Niccolò Pierozzi, în timp ce de la Primavera au apărut în schimb, pe lângă Distefano, Lorenzo Lucchesi și Dimo Krastev”, au analizat cei de la Tuttomercatoweb.

Louis Munteanu, deși a fost cedat de Farul lui Hagi încă din 2020 la Firenze, încă nu a apucat să debuteze la echipa mare. El a marcat 10 goluri în 29 de partide sezonul acesta, fiind al doilea golgheter după Alibec.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!