Italienii de la Fiorentina au făcut anunțul mult așteptat în Liga 1 despre Louis Munteanu

Italienii de la Fiorentina au făcut anunțul mult așteptat în Liga 1 despre Louis Munteanu

Fiorentina pare că nu se va baza nici în stagiunea următoare pe serviciile atacantului român Louis Munteanu, 22 de ani, om de naționala României.

Conducerea grupării viola, care l-a împrumutat în ultimii 2 ani pe Munteanu la malul mării, la Farul Constanța, i-a decis viitorul și pentru viitoarea stagiune atacantului român. Mai exact, Alessandro Ferrari, directorul general al Fiorentinei, a omis numele atacantului român în momentul în care a emis variantele pe care trupa din Firenze se va baza în sezonul următor în ofensivă:

ADVERTISING

„După venirea lui Moise Kean, nu vom mai transfera nici un alt atacant. Este un atacant de mare calitate și vrea să revină la nivelul pe care îl avea în perioada PSG. Pentru rolul respectiv, îi mai avem pe Beltran,Nzola și Kouame.

Suntem mulțumiți cu ce avem. Singurele modificări ce vor mai surveni vor fi în departamentul median, trebuie să avem alternative pentru Palladino. Îmi doresc ca lumea să ne judece după închiderea perioadei de transferuri, după ce va începe sezonul și disputarea primelor partide, în special cele din play-off-ul Conference League”, a declarat Ferrari, potrivit fiorentinanews.com.

ADVERTISING

În stagiunea trecută de Liga 1, Munteanu a marcat 12 goluri, oferind și 5 pase decisive în 34 de partide. Există așadar un interes ferm din partea celor de la FCSB și Rapid pentru Munteanu, echipe care au încercat în dese rânduri să contacteze jucătorul sau chiar gruparea italiană de care aparține. Mai mult, patronul Gigi Becali a declarat după meciul de sâmbătă dintre FCSB și U Cluj că va transfera în mod cert un atacant.

La seniori, Munteanu a evoluat doar pentru Farul Constanța. A cucerit titlul alături de „marinari” în sezonul 2022-2023.

ADVERTISING

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!