Italienii anunță revenirea lui Dennis Man pe teren la Parma

Italienii anunță revenirea lui Dennis Man pe teren la Parma

Dennis Man, jucător într-o formă deosebită în acest sezon la Parma, va reveni în scurt timp pe terenul de fotbal, după o accidentare destul de serioasă.

Internaționalul român s-a accidentat la coapsa dreaptă și a fost indisponibil în ultimele trei jocuri, în partidele cu Reggina (2-0), Bari (1-0) și Sudtirol (0-1). Românul a postat și un mesaj pe rețelele de socializare după ultima înfrângere, iar după acest joc, presa italiană anunță că Man va putea fi din nou apt de joc în viitorul apropiat: „Dennis Man este accidentat și nu a putut să intre pe teren în înfrângerea Parmei de la Sudtirol. Atacantul român a postat însă pe profilul său de Instagram un mesaj prin care și-a încurajat coechipierii în ciuda rezultatului negativ: ‘Un pas înapoi nu contează, să continuăm toți să lucrăm împreună. Hai băieți!’. Acestea au fost cuvintele lui Man, care ar trebui să fie din nou disponibil în următoarele săptămâni”, au notat cei de la Parma Live.

ADVERTISING

Man și Mihăilă au dovedit calități foarte bune și în acest sezon, fostul arădean marcând de 3 ori în 8 meciuri, de cealaltă parte Mihăilă bifând trei goluri și trei pase de gol.

"Când mergi să-i iei pe acești jucători necunoscuți din străinătate, în care investești, trebuie să ai răbdare și trebuie să-i aștepți. Sunt jucători precum Oosterwolde, ca mulți alții care sunt acolo la Parma, precum Mihăilă și Man, care au venit ca necunoscuți, iar apoi au crescut de-a lungul timpului și și-au dovedit valoarea”, nota și jurnalistul Nicola Binda de la Gazzetta Dello Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Parma e pe locul 8 în Serie B, cu 16 puncte, loc de calificare în playofful de promovare.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!