Irlanda de Nord-România: Gazdele și-au pierdut căpitanul

Căpitanul obişnuit al echipei Irlandei de Nord, Steven Davis, a părăsit lotul pentru meciul cu România din cauza unor ”probleme personale”, a anunţat, marţi, Federaţia de fotbal de la Belfast pe site-ul său oficial.

Mijlocaşul de 35 de ani, care a intrat în min. 83 al meciului cu Austria, pierdut cu 1-2, duminică, la Viena, este deţinătorul recordului de selecţii la naţionala Irlandei de Nord (124). Davis, coleg cu Ianis Hagi la Glasgow Rangers, are 12 goluri marcate pentru reprezentativa Irlandei de Nord.

ADVERTISING

Site-ul FRF notează că mijlocaşii Niall McGinn (Aberdeen) şi Jordan Thompson (Stoke City) ar putea, probabil, să nu evolueze în meciul cu România, aceştia fiind accidentaţi în meciul cu Slovacia şi absentând la ultima partidă, cu Austria. Certă este absenţa mijlocaşului George Saville (Middlesbrough), care a părăsit cantonamentul din motive personale.

Ultimul meci al naţionalei României în Liga Naţiunilor se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, împotriva selecţionatei Irlandei de Nord. Partida contează pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

ADVERTISING

În tur, România şi Irlanda de Nord au terminat la egalitate, 1-1, pe Arena Naţională, tricolorii având un om în plus mai bine de o repriză.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate aricolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇