Irina Bara se impune în primul meci de la Winners Open

Irina Bara se impune în primul meci de la Winners Open

Jucătoarea de tenis Irina Bara a învins-o pe Georgia Crăciun cu 7-5, 6-4, joi, în primul meci din cadrul turneului demonstrativ Winners Open, care are loc la Cluj-Napoca, după o oră şi 42 de minute.

În primul meci din Grupa A, Bara (159 WTA) şi Crăciun (354 WTA) au avut un prim set echilibrat, în care Bara a reuşit să încline balanţa pe final, după ce a avut 2-0 şi a fost condusă cu 3-2. Irina Bara a dominat setul secund, pe care l-a câştigat cu 6-4, după ce a condus cu 3-0 şi 5-1.

Cele două s-au mai înfruntat o singură dată, la începutul anului, la turneului ITF de la Cairo (60.000 de dolari), când Bara s-a impus cu 3-6, 6-0, 6-4, în prima rundă.

ADVERTISING

Din Grupa A mai face parte Gabriela Ruse, iar în Grupa B evoluează Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiţiei, primul turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari se va desfăşura pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING

Accesul publicului va fi interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Meciurile se vor disputa după următorul program: 2 iulie - începând cu ora 11:00, 3 iulie - începând cu ora 15:00, 4 iulie - începând cu ora 14:00, 5 iulie - începând cu ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30.

Joi mai sunt programate meciurile Miriam Bulgaru - Jaqueline Cristian, Georgia Crăciun - Gabriela Ruse (17:00) şi Irina Begu - Miriam Bulgaru (18:30).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇