Irina Bara, în sferturi la Bogota

Irina Bara, în sferturi la Bogota

Irina Bara s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 239.477 de dolari, după ce a învins-o pe olandeza Suzan Lamens cu 6-0, 0-6, 6-4.

Bara (27 ani, 118 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 40 de minute, luându-şi astfel o revanşă după ce a pierdut fără drept de apel prima sa confruntare cu batava. Lamens (22 ani, 204 WTA) s-a impus luna trecută cu un neaşteptat 6-0, 6-0 în optimile turneului ITF de la Anapoima (Columbia), dotat cu 25.000 de dolari.

ADVERTISING

Şi meciul de la Bogota a avut o desfăşurare un pic nefirească, Bara câştigând primul set cu 6-0, după ce l-a pierdut pe al doilea cu 0-6. În decisiv, românca a reuşit să se desprindă la 4-2 şi şi-a păstrat avantajul până la final, câştigând cu 6-4.

Bara a încheiat cu 6 duble greşeli, faţă de 8 ale adversarei sale (olandeza a reuşit şi 2 aşi), Lamens fiind net superioară la capitolul winners, 20-6, dar a făcut şi de două ori mai multe erori neforţate (40-21).

Irina Bara şi-a asigurat un cec de 6.200 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre brazilianca Beatriz Haddad Maia, a doua favorită, şi Kamila Rahimova (Rusia).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tot joi, Irina Bara va juca la dublu, în sferturi, alături de Ekaterine Gorgodze (Georgia), împotriva perechi Astra Sharma (Australia)/Aldila Sutjiadi (Indonezia).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇