Ipoteza lansată de vicepreședintele Federației Române de Tenis în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Șansele sunt foarte mari"

Ipoteza lansată de vicepreședintele Federației Române de Tenis în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Șansele sunt foarte mari"

Vicepreședintele Federației Române de Tenis, Răzvan Itu, vine cu o nouă teorie în cazul Simonei Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj.

Itu nu ar fi surprins dacă Simona ar fi fost depistată pozitiv la testul anti-doping din cauza unei contaminări.

Totodată, oficialul FRT este convins că Simona are mari șanse să-și dovedească nevinovăția.

"În mod normal, nu trebuie să-ți prepare cineva băuturile fără ca tu să știi. Cred că este posibilă și o contaminare, prin atingerea unui produs sau un altfel de mod", a declarat Itu, potrivit Fanatik.

ADVERTISING

"În Argentina, când am fost în 2017-2018, carnea a fost contaminată. Carnea conținea deja produse de doping și ni s-a spus să evităm carnea de vită sau de porc, deoarece conține elemente care îți dau putere. Șansele sunt foarte mari să-și dovedească nevinovăția, pentru că Simona este o persoană onestă și deschisă. A spus tot timpul ce probleme are și eu cred în ea", a adăugat acesta.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!