Ionuț Radu va putea veni la naționala României

Ionuț Radu va putea veni la naționala României

Federația Română de Fotbal a anunțat că portarul Ionuț Radu va putea juca pentru naționala României, după ce autoritățile din Milano și-au dat acceptul.

Iată comunicatul FRF:

"Deși autoritățile medicale din Milano au introdus inițial restricția pentru jucătorii lui Inter Milano de a călători și a răspunde convocărilor de la loturile naționale, situația s-a schimbat total. Astfel, autoritățile au permis fotbaliștilor să participe la acțiunile echipelor naționale, în baza unui rezultat negativ obținut la testarea COVID.

ADVERTISING

Portarul Ionuț Radu, convocat inițial de Mirel Rădoi în lotul de 24 de jucători pentru meciurile României din martie, s-a testat și rezultatul este negativ. Astfel, Radu se va alătura în această seară lotului în cantonamentul de la Mogoșoaia!

Bine ai venit și bine ai revenit, Ionuț! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!", a transmis FRF într-un comunicat de presă.

România va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, acestea fiind transmise live de PRO TV și Radio România Actualități.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!