Ionuț Rada, despre situația de la CFR Cluj: Au apărut unele nemulțumiri, lumea dorește altceva

Ionuț Rada, despre situația de la CFR Cluj: Au apărut unele nemulțumiri, lumea dorește altceva

Fostul fundaș al lui CFR Cluj, Ionuț Rada, a vorbit despre situația de la gruparea campioană.

Rada spune că jocul lui CFR Cluj nu este deloc pe placul fanilor, care așteptau mai multe după venirea lui Edi Iordănescu.

"A avut un an european destul de bun, cu o ieşire destul de tristă. Jocul lor a mers la început destul de bine, la venirea lui Edi Iordănescu, după care au apărut unele nemulţumiri. A venit şi perioada aceea în care au apărut jucători fie cu Covid, fie cu accidentări, şi s-a văzut acest lucru. Nici la ultimul meci nu au avut o evoluţie tocmai bună şi e clar: lumea doreşte altceva de la CFR Cluj. Dar, aşa cum am văzut în ultimii ani la această echipă, nu putem spune că a făcut tot timpul spectacol.

ADVERTISING

CFR se bazează foarte mult pe omogenitate, pe jucătorii cu experienţă, pe gestionarea unor astfel de meciuri importante, cum vor fi cele din play-off. Ne-au arătat-o la meciurile tari că pot să câştige, chiar dacă în unele jocuri ne dădeau senzaţia că nu mai poate, că au obosit. Şi eu sunt curios cum se va comporta în acest an, pentru că şi Deac a ajuns la o vârstă, şi Vinicius, Hoban. Este vorba şi de o oboseală fizică, dar şi mentală. Sunt curios cum va gestiona CFR lupta pentru titlu, pentru că ar fi al patrulea an consecutiv în care l-ar câştiga. Va fi o presiune în plus pe Edi Iordănescu, pentru el a venit la un club care a luat deja trei titluri consecutive şi are o echipă care a rămas cam aceeaşi", a spus Rada pentru Gds.

ADVERTISING

De asemenea, Rada a vorbit și despre meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

"E clar că ultima etapă e mai aşa… Înainte, când era un campionatul clasic, aveam emoţii să aflăm cine va fi pe primul loc. Acum nu contează atât de mult rezultatul acestei ultime etape, pentru că este clar că lupta pentru titlu se va da în play-off. Şi Craiova este înscrisă în această luptă pentru campionat. Arată bine, este mult mai organizată. Aşa cum am observat cu toţii, i se potriveşte mai bine sistemul schimbat de Ouzounidis, de la 4-3-3 la 4-2-3-1. Echipa se mişcă destul de bine.

ADVERTISING

CFR vine după o victorie cu Dinamo, dar un joc nereuşit, în timp ce Craiova vine după un joc destul de bun cu FCSB. Probabil va fi un meci echilibrat. Nu ştiu cât se vor deschide cele două echipe. Repet: în play-off cred că vor lupta mai mult. Acolo trebuie să se vadă cine îşi doreşte cu adevărat acest campionat! Acum, indiferent cine va pierde, nu va conta foarte mult, nu e ca o finală. Asta pentru că sunt destul de apropiate ca punctaj în clasament, iar înjumătăţirea punctelor ţine lupta foarte aprinsă. Va conta însă ca moral", a mai spus Rada.

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va avea loc duminică, de la ora 21:30.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!