Ion Țiriac se gândește să-și dea demisia din fruntea Federației Române de Tenis: "Este un om de cuvânt"

Ion Țiriac se gândește să-și dea demisia din fruntea Federației Române de Tenis: "Este un om de cuvânt"

Ion Țiriac intenționează să demisioneze din funcția de președinte al Federației Române de Tenis.

ProSport anunță că Ion Țiriac ar urma să demisioneze zilele următoare din această funcție, pe care a preluat-o din dorința de a debloca situația juridică și financiară a Federației.

Contactat de SpotMedia.ro, vicepreședintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a afirmat că Ion Țiriac nu a demisionat încă, dar este convins că nu-și va duce la final mandatul de președinte.

"Domnul Țiriac a declarat răspicat că nu va sta tot mandatul, vă sta până când problemele juridice ale Federației vor fi rezolvate și până când finanțarea va fi deblocată. Încă nu și-a dat demisia însă. Că și-o va da, sigur va face acest lucru pentru că este un om de cuvânt, dar momentan nu a făcut-o și nici nu știm când o va face", a spus George Cosac pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Apoi, Cosac a explicat cum va fi asigurat interimatul în momentul în care Țiriac va demisiona.

"Probabil va fi o ședință la Federație și vom vedea care dintre noi are disponibilitatea să asigure interimatul. Însă momentan nu au existat discuții pe acest subiect, din moment ce domnul Țiriac nu și-a dat demisia", a precizat Cosac.

Întrebat dacă se gândește să candideze din nou pentru funcția de președinte al Federației Române de Tenis, George Cosac a menționat că nu exclude această variantă în cazul în care va avea susținerea membrilor afiliați Federației Române de Tenis.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!