Ion Țiriac face un anunț sumbru despre Simona Halep: Certitudinea pe care o are omul de afaceri

Ion Țiriac face un anunț sumbru despre Simona Halep: Certitudinea pe care o are omul de afaceri

Ion Țiriac a făcut un anunț sumbru despre viitorul Simonei Halep.

Omul de afaceri este convins că șansele Simonei de a reveni la un nivel înalt sunt foarte mici chiar și dacă suspendarea s-ar ridica astăzi.

El spune că Simona ar avea nevoie de 4 ani să revină la un nivel optim.

„Un sportiv care un an de zile e afară, mai are nevoie de patru ani să revină la forma pe care o avea, să revină înapoi, la vârsta asta. O să fie extraordinar de greu pentru ea, chiar dacă mâine dimineaţă începe să se antreneze full şi să joace turnee.

ADVERTISING

Să sperăm! E un sportiv care ne-a dat Wimbledon, care ne-a dat numărul unu în lume într-un mare sport, nu într-un sport minor”, a spus Ţiriac pentru Antena Sport.

Simona Halep nu renunță totuși după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Jucătoarea noastră și-a reluat antrenamentele și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Acest lucru s-a întâmplat deoarece Simona este convinsă că TAS va modifica radical suspendarea de 4 ani primită la Sport Resolutions.

Mai mult, există precedente în procesele din tenis de la TAS în care tribunalul elvețian a dat verdictul în cel mult 2 luni de când dosarul a fost depus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona speră astfel că suspendarea primită va fi modificată considerabil și că ar putea să revină pe teren la început de 2024.

Jucătoarea noastră a anunțat deja că merge până în pânzele albe să își caute dreptatea și că nu vrea să iasă din tenis pe ușa din dos.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!