Ion Țiriac a dat mai multe detalii despre relația sa cu Simona Halep: Cred că mă consideră un inamic

Ion Țiriac a dat mai multe detalii despre relația sa cu Simona Halep: Cred că mă consideră un inamic

Ion Țiriac, cunoscutul om de afaceri român, a vorbit despre relația specială pe care o are cu Simona Halep, locul 2 mondial WTA.

După ce a anunțat apocalipsa la capătul retragerii din sport a Simonei, motivând faptul că din urmă nu mai vine aproape nimeni, nu numai în tenis, ci în general, în sportul românesc, omul de afaceri și-a motivat spusele invocând situația de la gimnastică.

”Tenisul după Halep o să ajungă ca gimnastica după fetele care au fost reginele lumii, începând cu Nadia și terminând cu Atena (n.r.: Jocurile Olimpice de la Atena din 2004) . Am dispărut și e păcat că dispărem!”, puncta Țiriac într-un interviu pentru cei de la Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Ion Țiriac prevede un dezastru după retragerea Simonei Halep

În legătură cu relația pe care o are cu Simona Halep, fostul campion la Roland Garros la dublu, alături de Ilie Năstase, adăuga: "Foarte rar o sfătuiesc pe Halep. Eu îi spun ce face și, în special, ce nu face. Eu nu cred că Halep mă consideră un fan de-ai ei. Halep mă consideră un inamic. O întreb - De ce nu mi-ai dat telefon după ce ai terminat - Iar ea îmi spune - Domnule Țiriac, îmi era teamă să nu mă bateți prin telefon! - .

Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile. Atenție! Halep e o jucătoare diversă. E profesionistă în teren, dar în afara lui este o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep", încheia intervenția sa pentru sursa mai sus citată fostul șef COSR.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
Simona Halep Felicitata de Ion Tiriac si ilie Nastase

22 de turnee WTA a câștigat Simona până-n prezent, dintre care două sunt Grand Șlam-uri (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019).

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Dennis Man a ratat transferul la Krasnodar pentru doar un milion de euro - presă

Simona Halep explică de ce nu vrea să îi calce pe urme lui Darren Cahill într-o anumită privință

Darren Cahill explică de ce Simona Halep este precum „Diavolul Tasmanian”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!