Ion Crăciunescu analizează situația lui Istvan Kovacs la Mondiale: „Pur și simplu nu înțeleg”

Ion Crăciunescu analizează situația lui Istvan Kovacs la Mondiale: „Pur și simplu nu înțeleg”

Istvan Kovacs este unul dintre cei 36 de arbitri delegați de FIFA pentru acest Campionat Mondial din Qatar, însă până acum nu a condus nici măcar un joc la centru.

El a fost delegat de 4 ori în postura de arbitru de rezervă, însă fostul mare arbitru Ion Crăciunescu speră ca el să primească șansa unui meci ca arbitru central și să arbitreze și meciuri din fazele eliminatorii.

„Eu cred că merită mai mult, Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri... mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

ADVERTISING

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu... pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, declara Crăciunescu la televiziunea DigiSport.

Kovacs a bifat deja 3 meciuri ca rezervă până acum în Qatar, e vorba de Qatar - Ecuador, Uruguay - Coreea și Argentina - Mexic, urmând să fie al patrulea oficial și la Spania - Germania.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!