Incidente la metrou între jandarmi și suporteri steliști și dinamoviști

Incidente la metrou între jandarmi și suporteri steliști și dinamoviști

Derbiul din Liga a 3-a, dintre CSA Steaua și Dinamo II, a fost precedat de un conflict între jandarmi și suporterii celor două echipe.

Mai mulți suporteri au fost reținuți la stația de metrou Ștefan cel Mare, după ce asupra lor au fost gasite „mai multe obiecte interzise la deținere, care puteau pune în pericol siguranța persoanelor”.

De asemenea, în încăierare au fost loviți și doi jandarmi.

Indiferent ce ar fi făcut cei căutați, ăsta e hal de intervenție?Va dati seama prin ce au trecut oamenii din jur? Ce panică. Se putea întâmpla o tragedie, erau totuși în subteran.Si chiar cei din galerie vizați nu trebuie bătuți deloc. Astea sunt apucături de golani, nu de forțe de ordine.LE: Jandarmii au dat cu lacrimogene în metrou, peste oamenii nevinovați.

Publicată de Vlad Gheorghe pe Vineri, 2 octombrie 2020

"În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului Dinamo s-au adunat două grupuri de suporteri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

ADVERTISING

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

Grupul de suporteri steliști a revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.

În urma acestui conflict, aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale.

Asupra unor persoane care se aflau în zona metroului au fost găsite mai multe obiecte interzise la deținere, care puteau pune în pericol siguranța persoanelor.

ADVERTISING

În prezent, se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj", se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului Dinamo s-au adunat două grupuri de suporteri, un grup de aproximativ...

Publicată de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti pe Vineri, 2 octombrie 2020

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇