Începe Turneul Campionilor la tenis: cum arată cotele la pariuri

Începe Turneul Campionilor la tenis: cum arată cotele la pariuri

Duminică, 14 noiembrie, se dă startul în ultima competiție majoră de tenis masculin a anului, Turneul Campionilor (ATP Finals). Timp de o săptămână, cei mai buni 8 jucători ai sezonului se vor înfrunta pentru mult râvnitul trofeu în Italia, la Torino (gazda evenimentului în perioada 2021 – 2025), finala fiind programată pe 21 noiembrie.

Principalii absenți sunt Rafael Nadal (Spania) și Roger Federer (Elveția), ambii având parte de un sezon mai slab din cauza accidentărilor. Astfel, pe lista celor 8 finaliști au apărut și nume în premieră –  polonezul Hubert Hurkacz și norvegianul Casper Ruud. Lista completă a celor 8 participanți este următoarea:

ADVERTISING
  • Novak Djokovic (Serbia, 1 ATP)
  • Daniil Medvedev (Rusia, 2 ATP)
  • Stefanos Tsitsipas (Grecia, 3 ATP)
  • Alexander Zverev (Germania, 4 ATP)
  • Andrey Rublev (Rusia, 6 ATP)
  • Matteo Berrettini (Italia, 7 ATP)
  • Casper Ruud (Norvegia, 8 ATP)
  • Hubert Hurkacz (Polonia, 10 ATP)

Novak Djokovic pornește cu prima șansă la pariuri

Agenția de pariuri online 888sport a pregătit cotele pentru Turneul Campionilor 2021, iar favoritul numărul 1 este sârbul Novak Djokovic, actual lider în clasamentul ATP și câștigător al nu mai puțin de 5 ediții ale Turneului Campionilor (2008, 2012, 2013, 2014 și 2015). Cota pe care putem paria pe un nou succes al lui Djokovic este în acest moment 2.75 la 888sport.

Djokovic-castiga-turneul-campionilor

Favoritul numărul 2 al turneului de la Torino este rusul Daniil Medvedev, cu o cotă de 3.50 la pariuri. Medvedev este cel care a câștigat ultima ediție a Turneului Campionilor și vine după un sezon foarte bun.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Djokovic a avut un traseu excelent în 2021, câștigând la rând Australian Open, Roland Garrros și Wimbledon, pentru a fi oprit în finala celui de-al 4-lea turneu de Grand Slam al anului, US Open, chiar de Medvedev. Rusul pornea cu șansa a doua la casele de pariuri, însă a reușit să se impună destul de ușor, în 3 seturi, toate câștigate cu același scor, 6-4. 

Nu a trecut însă prea mult timp până ca Djokovic să reușească să-și ia revanșa în fața lui Medvedev. Cei doi s-au reîntâlnit în finala turneului 1.000 Masters Paris-Bercy, de această dată Djokovic impunându-se în 3 seturi (4-6, 6-3, 6-3). A fost cel de-al 37-lea trofeu din categoria Masters pentru sârb și al 6-lea obținut la Paris-Bercy.

Medvedev-castiga-turneul-campionilor

Novak Djokovic este de părere că Medvedev este cel care va deveni următorul număr 1 mondial.

ADVERTISING

"Medvedev este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni jucători din lume în prezent şi, dacă va rămâne sănătos, va câştiga mult mai multe turnee de Grand Slam. Nu aş avea aproape nimic de făcut dacă ar fi să-l antrenez. El este probabil cel mai mare rival al meu în acest moment şi este foarte aproape să devină numărul unu mondial. Este liderul noii generaţii, iar jocul său nu are slăbiciuni", a declarat Djokovic potrivit digisport.ro.

Favoritul numărul 3 al turneului este Alexander Zverev, cu o cotă de 5.40, urmat de Stefanos Tsitsipas (cota 9.50), Andrey Rublev (12.00), Hubert Hurkacz (12.00), Matteo Berrettini (20.00) și Casper Ruud (20:00).

De menționat faptul că România va fi reprezentată la Turneul Campionilor în proba de dublu de Horia Tecău, care face pereche cu germanul Kevin Krawietz. Cei doi vor înfrunta echipele Nikola Mektic/Mate Pavic (Croația), Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie), Marcel Granollers/Horacio Zeballos (Spania/Argentina), Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franța), Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia), Ivan Dodig/Filip Polasek (Croația/Slovacia) și Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia).

Cotele la pariuri 888sport prezentate pot suferi modificări în orice moment.  


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!