Încăierare între antrenorii Conte și Tuchel după un derbi extrem de încins între Chelsea și Tottenham (Video)

Încăierare între antrenorii Conte și Tuchel după un derbi extrem de încins între Chelsea și Tottenham (Video)

Scene cu adevărat rar întâlnite pe un teren de fotbal din Premier League au avut loc la finalul partidei de duminică dintre Chelsea și Tottenham, un adevărat derbi al Londrei.

citizen

Astfel, după jocul terminat la egalitate, scor 2-2, după un gol venit aproape la ultima secundă a partidei, cei doi antrenori, Thomas Tuchel și Antonio Conte au fost la un pas de încăierare.

Pariaza cu cele mai bune ponturi pentru Premier League

După ce și-au aruncat pe parcursul celor 90 de minute mai multe „înțepături” , scânteia a venit în minutul 6 de prelungiri, când Tottenham a egalat într-un mod uluitor prin Harry Kane.

Conte s-a bucurat excesiv și s-a dus către Tuchel, gesticulând mult prea strident. Tuchel a reacționat și lucrurile au degenerat, cei doi trebuind să fie despărțiți de staff-uri.

citizen

La final de joc totuși, a existat un alt moment fierbinte. A avut loc o strângere de mână mult prea brutală, cei doi nu au renunțat la contactul mâinilor, și-au apropiat capetele și a urmat un schimb extrem de dur de cuvinte.

Până la urmă, fotbaliștii și oamenii de ordine au intervenit și lucrurile s-au calmat, însă cu greu. Ambii antrenori, cum era și firesc, au primit cartonașe roșii.

Vorbind strict fotbalistic, Chelsea a marcat prin Koulibaly și James, în timp ce Spurs a reușit să marcheze prin Hojbjerg și Kane, ultimul abia în minutul 96.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!